Lite senare

Jag hinner med ett sista inlägg innan jag åker. Fast jag har egentligen inget vettigt att skriva. Så jag fattar inte varför jag ens skriver hehe.. Jag har nyss duschat (hämta block och penna och anteckna!) ;)
Jag ska åka om ca 20 minuter, ska packa ner lite kläder så..

Hej då!

Söndag

Snart åker jag till Hagfors. Jag ska vara där över natten, för jag ska till tandläkaren tidigt imorgon bitti. 8.15 skulle jag vara där, och då försvinner rälsen, äntligen!! :) Efter det ska de trycka upp en massa äckligt klet i tänderna. (Ta tandavtryck med annat ord) Jag har 2 tider på samma dag, så 2 timmar senare ska jag dit igen och få min skena som täcker de 4-5 första tänderna i överkäken, den ska jag bara ha på natten. Och sen ska jag få en ståltråd bakom tänderna i underkäken som ska sitta där i ca 3 år. Det överlever jag. Bara att jag slipper rälsen så är jag hur glad som helst :)
Jag börjar även på att sommarjobba imorgon. Aurenaborgen och fotbollsskola, säger det er något? Jag Johanna som är kass på fotboll ska ha fotbollsskola. Det låter inge bra eller hur? Tur att åldersgruppen som jag och några till ska ha hand om är mellan åldern 6-7 år. Annars så skulle det inte ha gått för min del mohaha! :P Jag skulle egentligen ha jobbat i 3 veckor, fast de har dragit ihop det till 1,5 vecka. Så det blir fler arbetstimmar på en dag, eller nåt sånt. Minns inte riktigt vad de sa. Men det blir säkert bra, får bara hoppas att jag överlever haha! ;)

Det blir inga fler inlägg idag, skriver imorrn om hur allt har gått! :)

ha det bra!

Suck

Ont i huvet och ont i magen, är det såhär kvällen ska sluta? Inget kul slut  så fall..
Ska knappra i mig 2 ipren nu. Hoppas att det hjälper, för natten är ung.

Fredag och Lördag

Jag har inte skrivit här på ett tag nu ser jag, skärpning!
Igår var jag till Karlstad, köpte inte så mycket. Men ett par snygga Adidas skor fick jag tag på ialf =) Lite för dyrt för min plånbok egentligen, men man lever bara en gång så.. Och ett svart linne blev det också det var det enda jag köpte, men pengarna försvann snabbt, som alltid. Lite töligt men. Så är det.
Idag, vill inte ens prata om idag men. Sur människa,och rinnande tårar kan jag säga, men det löste sig som tur är =) Klarar mig inte utan den människan <3
Jag har grillat idag, eller jag och jag.. Mamma har grillat och jag kollade på :P
Ifall ni vill ha ny musik att lyssna på så rekommenderar jag Three days grace, de är kanon bra! =)
Och nu är det bara 2 dagar till rälsen försvinner!! Gött eller vad? ;)

Nu ska jag gå på toa innan det händer en olycka..

Torsdag

Jag hann inte att skriva innan klockan 12, eller jo det kanske jag gjorde. men jag hade ingen ork. Det har jag inte nu heller egentligen. Men va fan.
Det räcker väl med att skriva en sak. Sur- johanna är den saken. Hela dagen. Usch. Även solen har sina fläckar, som man brukar säga. Alla har vi våra sur- dagar. Jag hade en av mina idag. Så därför tänker inte jag inte att skriva nåt mer just nu. Jag kommer att skriva ett låååååångt inlägg imorrn kväll / natt.

Nu ska jag sova, får hoppas att jag vaknar med ett bättre humör imorrn..

Godnatt!

Onsdag

Japp det är sant som det är sagt. Idag har jag hjälp mamma i affären och tjänat extra med pengar, gött men drygt att jobba haha :P Sen var jag en sväng och åt dagens på moccacinot, det var en himmelsk upplevelse :) Jag har även klipp gräs i Lidsbron. Det var mindre kul, för gräsklipparen är mongo. Den måste ha älskat mig enormt mycket, för den sprutade allt gräs på mig, inklusive i mina ögon. Det skulle ha sett bättre ut om nån hällde en stor tunna med gräs, mossa och dylikt över mig. Det hade garanterat varit mildare än att gå bakom klipparen. Helt säkert. Nästa gång jag klipper gräs så ska jag klippa med en annan klippare haha! Jag har även varit 2 vändor till Hagfors med mopeden. Inte så kul att göra det, men har man inte huvudet med sig så får man skylla sig själv.

Skrivkramp. Skriver mer imorrn.

Ha det! =)

Tisdag kväll

Jag var och pangade lite förut. I helheten gick det bra :) Har inte gjort så mycket mer idag, har mest kollat på tv och skjutit då som sagt. Skriver mer imorrn, då har jag mer att skriva om :P

5 dagar :D:D:D

Med eller utan hårförlängning?




Ibland saknar jag den.

Tisdag

Jag har väl inte hunnit göra så speciellt mycket än. Vaknade ganska sent, eller försent kanske man ska säga. Kvart i 12. Men jag hade min lurvtuss bredvid mig när jag vaknade :) Idag har jag inte så mycket på gång. Ska kanske se på en film, ska dammsuga nedervåningen (undervåningen) skitsamma vad det heter xD Sen ska jag även skjuta i några timmar tänkte jag.
Jag måste även tillägga att min högra stortå består av ett enda stort myggbett.

Skriver mer ikväll!

Nyttigt

Jag tänkte att jag skulle vara nyttig förut, men så blev inte fallet. Jag åkte upp till moccacinot för att köpa en kycklingsallad, problemet var att det var stängt. De stänger 5 på måndagar och jag var där klockan halv 7. Jag trodde att de stängde 7 som alla andra dagar. Utom måndag, som det råkade att vara idag. Jaja, det slutade med att jag hamnade på korvkiosken och köpte en stor fet äcklig pizza.
Kycklingsalladen blev till en hawaii pizza och kalorierna betydligt många fler. Så kan det gå.

Så är det.

regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn dropp dropp dropp dropp dropp dropp och en massa droppar till
Om du inte visste så regnar det i Ekshärad.
Jag som var tänkt ut och springa, men det forsande regnet därute är inte så speciellt lockande.
Vart tog sommaren vägen? Det här skulle ju bli den bästa sommaren ever. Glöm det säger jag bara. Vädret är inte på min sida, och inte vännerna heller.. Vart tog vi vägen? det är ju bara jag. Jag har 57 mil hem från Strömsund som jag åker någongång då och då. Det tar 11 timmar att ta sig hem med alla byten och väntetider. Och ni har 11 mil hem hit, det tar 1,5 timme med buss och ni orkar inte rôva er hem hit. ett år, det har gått ett helt år.
Jag saknar er så att det gör ont =/
Ni förgyllde min tid på kyrkhedens skola och min fritid här hemma.
Men nu känns det som att jag inte ens existerar längre. Ni lever erat liv någon annanstans utan mig.
Ta inte illa upp är ni snälla, men det är så det känns..
Det jag ville komma fram till med detta inlägg är att jag finns här, jag är bara ett telefonsamtal bort vilken tid det än är på dygnet, det spelar inen roll. Hör av er bara.

Kom hit så jag får krama er!


Jag älskar er, även fast det inte är som  förut  <3

Godmorgon

Idag är jag uppe med tuppen, helt otroligt med tanke på när jag gick och la mig imorse.. Jag har sovit 4 timmar inatt. Jag är trött, men inte så som jag brukar att vara när jag har sovit såhär lite. Det är bra :) Jag har hjälpt mamma lite i affären imorse, det är därför jag är uppe så tidigt. 
Undrar vad jag ska göra idag, det märks nog. Det blir säkert det vanliga, kolla på tv ellre sitta vid datorn haha :)
Nu ska jag göra nåt bättre än att sitta här.

Ha det!
Hej så länge!

Äntligen

Jaa, äntligen kan man verkligen säga. Nu är jag klar med min design, efter många timmar av vrede och irritation för att det inte funkade och inte blev som jag ville. Men nu är den klar, hur tycker ni att det blev? 
Släng gärna in en kommentar om vad du tycker! =)

Söndag

Jag har försökt att få till en header men det går inge bra, har suttit i typ en timme och fixat helt utan framsteg. Hoppas att jag får till det sen. Jaja, idag är det söndag fast det känns verkligen inte som att det är det. Undrar vad det kan bero på? Idag har jag gjort en del. Eller kanske inte men skitsamma. Jag kom i säng försent så jag kom inte upp föränns 20 i 12 idag. Men i allafall, så har jag bakat sockerkaka idag, tro det eller ej, men den blev kanon god :) Typ första gången jag bakar nåt som inte blir misslyckat. Tur att man inte ska bli kock eller nåt xD Efter det kom min kära morbror hit, han skulle hjälpa mig att fixa en sak med datorn som jag inte klarade på egen hand. Sen så har jag varit ute i vedbranschen, skitkul. men vad gör man inte för att hjälpa pappsen lite :) Sen körde jag ved och ris på släpkärran, 4 vändor blev det. Det var kul däremot :) Och jag gjorde även bort offentligt för min granne. Min granne hade besök vilket inte jag visste om, så när jag kom tillbaka efter den tredje vändan så skrek jag till den personen som jag trodde var min mamma att hon skulle skynda sig om hon ville med. Sen så upptäckte jag att det inte var min mamma som stod därborta. Då gick jag över och bad om ursäkt, men de bara skrattade åt mig. Det var faktiskt ganska skämmigt haha! Efter det så åt jag mat, mums! Mamma hade lagat älgkött med värdens godaste sås och färsk potatis och broccoli till det, yummi :) Jag blev sprängmätt efter det så jag rullade vidare till datorn och där blev jag kvar ;)

Godkväll på er! :)

Nytt försök

Nu är jag här igen för att göra ett nytt försök med en blogg. Hoppas att det går bättre den här gången än vad det gjorde med min förra !  Igår var det midsommarafton och idag är det lördag fast det känns som söndag. Jag har inte gjort mycket alls idag, har inte haft nån ork. Vaknade med baksmälla men det gick över överraskande fort . Körde hem med husvagnen förut, har "sovit" i den inatt. Tidigare ikväll var Linnea hos mig och vi åt mat och disskuterade fotbollens innebörd. Hon är en stor fotbollsnörd medans jag är precis raka motsatsen till det. Det blev en ganska intressant och underhållande disskusion kan jag säga haha! Min andra hälft, mycket kärlek till dig! =)


Godnatt folket!

RSS 2.0