Torsdag 00.19

Jag lever, det gör jag.

Jag har inte tid till sånt här. Det händer för mycket och det finns för lite tid.
Skriver mer imorrn, på kvällen antar jag.


HEJ

Onsdag

Vad fort det går, snart är lovet slut :/

Idag har jag inte gjort så mycket, duschat å så. Varit ute å gått med hunden. Ska snart upp till x-är för att äta. Sen ska jag till Linnea, ska sova där också tror jag :) Med tanke på att hon åker till Karlstad på fredag morgon så hinner jag inte träffa henne nåt mer :/

Får se vad som händer sen! Hejs!

23.06

Jag skrev ett lång inlägg som bara försvann så det här blir bara kortfattat orkar inte skriva om skiten igen!

Har varit hemma i lite drygt 1 timme. Gick inte riktigt som jag hade velat i Eda men.. Det kan ju inte alltid gå bra. Blev 380 tillslut -.- Usch..

Funderar på att gå in i duschen nu, sen datanörda lite till sen sova :) Ska upp tidigt och ringa barnmorskan, telefonttid kl 8, och det är nästan omöjligt att komma fram..

Tänkte lägga upp en bild här men det verkar inte funka just nu. Får ta det imorrn kanske.

Godnatt eller nåt!

Tisdag - 5 i halv 1

Har varit vaken i 2 timmar ungefär, blev väckt av en hund som hoppade upp i sängen. Sen började han på att skälla och rulla sig i sängen så det var bara att gå upp då x) Har inte hunnit göra så mycket än, varit ute å gått, kiollat lite på tv och suttit här :P

Nu väntar jag på att klockan ska bli 1 så att man får mat, sen hem en snabbis sen åker jag till Eda! Hoppas jag skjuter bra sen!

Hejjjjjs!

23.24

Lite färggladare nu än vad det var förut x) Bara headern kvar nu.. Men den orkar jag inte göra idag, det får bli förmiddagens projekt eller nåt. Gör den när jag får lust och ork :P


22.52

Leker lite med designen så bloggen kan se lite mongo ut :P Ska försöka göra bloggen lite mer färgglad :D

Måndag - Snart halv 8

Nyss hemkommen från Linnea, vi har haft det trevligt som alltid :) Väntar på mat nu, hungrig x) Ska se på tv ikväll, grannfejden kl 9 :P

Imorrn är det test-tävling i Eda, skjuter kl 18.00. Blir nog ganska sent innan jag kommer hem då.

3 veckor kvar tills jag blir 18!!

22.42

Jag är så otroligt trött på alla jävla anonyma idioter som inte vågar stå för vem dom är och vad dom själv tycker! Bättre att hålla käften i stället för att säga en massa som ändå inte betyder nåt! Jag tar inte åt mig, men det finns andra som kanske gör det. Jag har varit med om dig och ditt påhitt förut, jag vet ändå vem du är så det spelar ingen roll hur mycket "anonym" du är! Jag undrar verkligen vart du fick luft ifrån nu. Kul när jag träffar på dig nästa gång, idiotjävel!

Söndag 16.27

Det är så förbannat tråkigt, jag mögglar sönder snart! Inte blev det bättre av att man ska skruva tillbaka klockan 1 timme. Har inte gjort nåt vettigt idag, har suttit och stirrat typ. Oerhört givande och roligt.

Jag saknar Strömsund!

Lördag 00.20

Fulla människor överallt. Tjat tjat tjat och ännu mera tjat x 100000. Fy fan vad jag är less. Lika bra att jag lägger mig snart. Så kanske man slipper lyssna på allt.

22.32

Come up to meet you, tell you Im sorry
You dont know how lovely you are
I had to find you, tell you I need you
Tell you I set you apart
Tell me your secrets, and ask me your questions
Oh lets go back to the start
Running in circles, coming up tails
Heads on a silence apart

Nobody said it was easy
Oh its such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said that it would be this hard
Oh take me back to the start
I was just guessing at numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart
Tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles, chasing our tails
Coming back as we are

Nobody said it was easy
Oh its such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
Im going back to the start

Torsdag 22.36

Hick


Var å sköt förut ikväll, det gick väldans bra faktiskt. Sköt Värmlandsserien, 389! :D Med en 8, så jag hade många tior! Känns jävligt gött.

Praktiken idag, gjorde en del saker, men orkar inte skriva det av ren lathet. åååh, jag kollade på en kamera förut, den ville verkligen bli köpt, det syntes ;P Jag ska köpa den, men inte än.

Det finns inte så mycket mer att skriva. Ska skjuta 11.15 i Sunne på lördag. Om nu nån skulle bry sig.

Jag hickar fortfarande


THERE'S JUST TOO MUCH THAT TIME CAN NOT ERASE

22.54

Jag är trött, ska snart sova.. Kom nästan nyss ur duschen, ska bara torka lite till så x) Körde till Hagfors förut, vi hämtade som sagt min stora säng, ska bara sätta ihop den, det lär ju bli under helgen nångång :P

Orkar inte sitta vid datorn nåt mer nu, ni kan ju gärna skicka sms :D

Godnatt!

Onsdag 11.57

Kissnödig. Jätte kissnödig. Hungrig, lunch om 1 timme. Slutar tidigare idag med. Runt 2 ungefär. Ska till Hagfors å hämta min nya STORA säng, 1.60 bred :D Najjjjjs

Nu ska jag försöka göra nåt vettigt :P

Tisdag

Lättsam dag på praktiken. Dammtorkade litegrann och så, det var typ det enda jag gjorde :P Klippte mig klockan 3 så jag fick sluta tidigare. Blev lugg.. Igen. Fantasilöst jag vet :P Sen var jag upp å sköt, gick ganska bra, eller det gick bra emellanåt om man säger så :P

Nu snart ska jag sova, ska upp tidigt. Vill ha lov så att man kan få sova!

Måndag

Har varit hemma i en hel timme nu. Har varit till Karlstad ikväll.. Bara för att jag fick köra bil så följde jag med :P
Slapp dag på praktiken idag. Ska klippa mig imorrn, får se vad det blir för nåt :P Fast håret är ganska slitet så, men jag har bara mig själv att skylla..
Jag har verkligen inget att skriva om idag. Därför kommer inte jag att lägga ner nån mer tid på det här idag.

Kommer att sakna dig min vän!

21.22

Tänkte lägga upp ett par bilder, lite äldre sånna. Jag har inte orkat koppla in den bärbara än x)



Jag i somras :P




Avslutningen i tvåan :)


 

Hell Open i ettan :)


Hejs!


20.30

Har äckligt tråkigt. Pappa har lagt sig för han jobbar skift och mamma halvsover i soffan -.- Skulle ha varit bort till Linnea förut men så blev det inte. Nu sitter jag här å väntar på bättre tider, ungefär. Klockan kan ju gärna få gå lite fortare så att man kan få lägga sig :P

Ska duscha nu.

Saknar! <3

Söndag

Kom upp vid 11 sen dess har jag suttit vid datorn typ. Med nån paus för att det råkade vara nåt på tv:n. Vilket liv man har. Kanske ska upp och skjuta sen, om jag orkar. Och om jag skaffar skjuts.

Finns verkligen inget att göra, kanske ska ta mig en promenad till Linnea sen och dryga mig med henne.

Kissnödig.

Lördag

Nyss kommit hem. Eller ja, för en timme sen eller nåt. Blev ett 3 timmars lång kvällspass i skyttehallen. Gick bajs i början, sen gick det bättre. Sköt 197 på de 20 sista skotten. Och då avslutade jag med 2 stycken nior. Tappade 1 poäng på 18 skott, det är rätt bra :)

Igår var jag hos Linnea, sov där med! Vi hade det jättetrevligt. En massa massa skratt och prat! <3 Kom hem typ 2 idag. Hade viljat stanna längre, men jag kunde inte :P

Det blir inga bilder idag heller. Datorn å mobilen vill inte samarbeta med varandra :P

Finns inte så mycket mer att skriva.. Ska väl sitta å lyssna på alla andras skitprat här!!

3 veckor

Fredag

Jag ljög. Det blev inga bilder igår. Hade inte tid. De kommer, så småningom Jag var uppe å sköt sen åkte jag till Linnea en stund :) Gick hyffsat att skjuta.
Ikväll ska jag sova hos Linnea är det meningen, myyyys :D Blir nog en massa prat å film å så :)
Slutar kl 3 idag, ska bli skönt, jobbigt att börja tidigt varje dag! Till veckan blir det ialf 1 timme senare. Jag vet inte mer vad jag ska säga. Finns inte så mycket mer, händer inte så mycket i mitt liv just nu.

3.. Saknar dig! Och er..



Torsdag

Kom hem till Ekshärad nu. Sitter hos mamma nu. Ska skjuta nu.

Bilder sen.


Onsdag

Var ett tag sen jag skrev, men jag haft inte haft tid eller tillgång till dator. Kom hem från Borås i i söndagskväll, hatar att säga hejdå.. Kul att träffas ialf! :)

Måndag: Första dan på praktiken, var väl sådär om man säger så.. Kan lägga upp bilder imorrn så får ni se vad jag håller mig sysselsatt med. Det sämsta är att jag måste gå upp 6 varje dag för att kunna ta bussen till Hagfors -.-

Tisdag: Praktikdag 2. Samma där, kommer att lägga upp bilder. Sköt ett par timmar på kvälllen, gick bra ibland.

Idag onsdag: Dag 3. Idag kommer jag att få sitta vid en dator hela dagen, kan vara najjs. Jag är hungrig, vill ha maaat!

Väldigt seriöst inlägg, men nu vet ni att jag lever ialf. Kommer antagligen bli dåligt med uppdatering tills på fredag. Ska försöka lägga in bilderna imorrn som sagt.

Sakna!

Hejs!

Lördag

Nu sitter jag i Borås :) Har träffat majja och varit med henne under kvällen! <3 Imorrn är det meningen att vi ska på ett köpcenter och sen ska jag säga hejdå till henne :/ Kul att träffas igen ialf! <3

Sitter här å lyssnar på snarkningar, jag kommer inte att få sova nåt inatt -.- Och jag sov ju inget natten innan heller för då skulle man åka buss.. Stendöd jojjo på beställning, ingen som vill ha?

Har inte bloggat på ett tag, har inte orkat och hunnit med helt enkelt. Har inte hänt så mycket heller. Åkt buss, jävlats, åkt ännu mera bil och så. Najjjs.

Funderar på att gå ut en sväng och se, fast det vet jag inte om jag törs göra det själv x)


23.49

Seg seg dag. Speciellt psykologin. Blev ganska trött där på slutet :P Efter skolan gick ja å Sandra på Saga å åt kycklingsallad, Benny å Johan var också med, najjs :) Sen jobbade vi lite på vårat PA arbete, kan bli spännande :P

Men ialf, nu ska ja sova lite hade jag tänkt. Natti!

Onsdag

Imorrn är det torsdag, det tycker vi om. För då är det den sista skoldan på 3 veckor ;P
Igår gick träningen asbra, vi hade en träningstävling där sköt jag 387, tappade bara 6 poäng på de 30 sista skotten :D Sen hade vi en final på det, där sköt jag 99 i helpoäng och 102,2 med decimal :)

Efter det gick jag hem till Elin, där såg vi på film å så :) Sen till sörgård å göra så lite som möjligt.

Idag onsdag:

Sitter å har religion nu, är väldigt effektiv. Sen har jag lång håltimme på nästan 2,5 timme. Najjs det med. Eller nåt.

Nää, nu ska jag gå.

Tisdag

Tog mig sovmorgon imorse, orkade inte kliva upp ur sängen. Så då började jag 11.35 istället :P Nu sitter jag å har religion, vi ska skriva en uppsats. Jag har börjat, fast jag har inte gjort nåt på 2 lektioner x) Lathet kallas det för. Jag vill skjuta! Snart, om 1 timme typ. Sen ska jag hem till Elin hade jag tänkt :)

Nu ska jag tänka tanken att plugga, det innebär att jag inte kommer att göra nåt :P

Hejs!

19.24

Jag är också duktig dålig ibland :D Hade bara en dålig nia. 9,3 tror jag det var. Resten satt ganska bra :P



Jag i lördags



Bilder från när vi pyntade Johans rum. Nu är han också med i klubben ;P









Han fick extra mycket pynt i garderoben, haha.. Kul för han när han ser rummet imorrn när han kommer tillbaka.

Vad händer ikväll? Det är tråkigt!

Måndag

250 dagars - Hårdrocks tema

Var inte så jättemånga som var utklädda men :P Jag försökte göra det bästa av sakerna jag har här i Ström, blev väl lite nitar, svart och svart sminkning. Snart ska jag ner i skjuta, får se om de har hittat nåt fel på mitt gevär :(

Söndag

Lite kort om min dag:

Vaknade av att nån bankade på min dörr, fick inget svar på vem det var. Alla skyllde ifrån sig :P Blev lite party igår så jag var ju ganska död när jag vaknade. Blev en sväng till skjuthallen, det gick bra. Vann 1 hel krona t.om. Rik! Sen upp på sörgård för att fördriva lite tid. Pyntade några rum, tycker ganska mycket synd om Johan :P
Sen gick ja å Elin ut å åt, sen hamnade vi på bia bara sådär. Flickan som lekte med elden. Väldigt bra faktiskt.

Sen såg jag och några till på parlamentet och på sista avsnittat av mannen under trappan. Också bra, fast psykat :P

Var nog allt, ja.


00.40

Nu ska jag lägga upp bilder från när vi pyntade Niklas rum förra helgen :D




Säng i toapapper :D



Massa ballonger å toapapper



Ännu mer skit



Massa glitter å toapapper









Det gick åt 320 m toapapper, massa glitter och ännu mer glitter. Kul var det. Tror han uppskattade våran vänskap x)

Torsdag

Imorrn är det fredag, gött! :) Ganska slapp dag med tror jag..

Idag har varit en seeg dag, fast jag gjorde inte alltför mycket i skolan, men det är ju iofs inte så jätte ovanligt.
På fysen var det springa som gällde, jag å Benyamin tog oss runt Risselås. Väldigt effektivt. Sen skyndade jag mig ner på byn och köpte en cola som jag tänker öppna nu :P Sen var det skytte, det gick inte lika bra idag som det har gjort tidigare, fast det gör inget. Kan ju inte alltid gå bra.

Jag känner för att lägga mig nu. Men nej, jag kan ju inte det..

RSS 2.0