23.15

Även att jag har fått Lady Gagas - Bad romance på hjärnan.
Fast den är ändå ganska bra.

Vad har jag gjort sen sist, joo.. Jag har spelat kort, varit på konsum med några stycken och sett motorsågsmassakern med några ikväll! :)

Nu snart ska jag duscha, sen kolla lite på facebook.. Godnatt

varför ska man vara svartsjuk det är så jobbigt, man förstör bara för sig själv, och jag vet ju inte ens hur det ligger till. Säkert bara jag som inbillar mig saker, jag får hoppas på det ialf!

Måndag

Dagen börjar åt helvete, väckarklockan ringde inte alls så jag vaknade klockan 9 av mig själv, tur det ialf, så att jag inte sov till 11 som jag annars brukar jag göra. Gick raka vägen till skolan, hade samhälle i 2 timmar, och jag kan ju säga att samhälle C och klimatrollspel kan ta sig i röven! Usch vad jag är less på skolan.

Om lite drygt 1 timme ska jag ner å skjuta, sen ska jag, Elin å Sandra redigera våran dåliga korta psykologifilm.

Nu ska jag ta mig ett tunnbröd.

Hejs!

Söndag

Har hunnit med en del sen sist.

Fredag:

Direkt efter vi slutade skolan satte vi igång med bakandet till vårat PA, vi blev klara runt 9 halv 10 på kvällen typ, helt utslagen var man nästan, kunde ha somnat på golvet hos Elin :P

Lördag:

Gick upp 9 och duschade å så, väntade på att Sandra skulle hämta mig, sen begav vi oss till Elin å gjorde det sista till PA:n, sen ut på byn å sälja, jag var skylt haha x) Vi gick runt lite överallt och sålde våra otroligt fina påsar med godis, tycker försäljningen gick ganska bra ändå, vi fick några stycken kvar men inte så många. De sista timmarna höll man på att frysa ihjäl, vi gick in i kyrkan ett tag och värmde oss, åt några pepparkakor och så fick vi sälja 2 påsar där, en av dom som köpte berättade att hon hade haft en 3 årig flicka som dog i cancer, det tog 6 månader från att de hade fått reda på att hon hade cancer tills hon dog. Men blev helt ställd och visste inte vad man skulle säga..




Efter julmarknaden gick vi och åt onyttig mat på corner, det var gott efter en lång dag.
Senare på kvällen drog vi till Micke, det var meningen att det skulle vara min 18-års fest, men det var nästan inga folk där alls.. Vi var väl kanske 10 stycken som mest om ens det. Drack inte så mycket, ganska skönt att behärska sig.



Söndag: Idag sov jag länge, det var härligt, efter att jag hade piggnat till gick jag ner å sköt lite, gick inte så bra idag.. 384 på en 40 skottsmatch.. Sen har jag inte gjort så mycket mer än, ätit och suttit här.

Pistolarna är i Sundsvall på tävling så det är ganska lugnt här.

Jag känner behov av cola, ska nog ner och köpa det sen, när jag tar mig ork till det.

Hejs!

||*||

Svartsjuka. Bland det värsta som finns, man kan inte hjälpa det heller. Varför känner jag så nu? Kan nån svara mig på det? Jag har gått och blivit knäpp :o Jag vet inte, det går inte att förklara riktigt hur jag känner.
Och jag kan ju inte direkt skriva det här heller, för jag vet inte vilka som läser min blogg..

Torsdag

Orkade inte blogga igår.

Tänkte skriva lite om tisdagskvällen, 200 dagars!

Det var trevligt, kul att vara ute med en massa folk och att få se hur det hade klätt ut sig :D Köpte mig lite saker på krogen, det var ju ändå första riktiga ärliga utgång haha x) Blev lite sent innan man kom i säng, jag var väldigt jätte trött när klockan ringde på morgonen. Men kul var det ialf! :)

Igår onsdag:

Skola, till kvart över 3, sen var det ner till skjuthallen och skjuta en 40 skotts match, de 20 första hade jag till propaganda tävlingen, 193 blev det, hade en 9,9 på sista. Hade 5 st 9,9 totalt på hela 40 skottsmatchen. Lite irriterande. Sen efter skyttet gick jag till Elin, vi skulle ha fixat grejjer med till vårat PA men det blev aldrig så :P Ikväll ska Elin å Sandra fixa lite utan mig för jag har träning. Resten fixar vi imorrn efter skolan, allt måste vara klart och förberett innan lördag, julmarknad, undrar hur mycket vi får sälja :P

Nu sitter jag och har PA, har inte gjort så mycket, skrev i loggboken, sen hamnade jag här.

Efter skolan är det fys och skytte på schemat, sen måste jag skriva klart en uppsats som ska vara inlämnad imorrn.

Nu blev det ett långt inlägg, orkar inte skriva mer nu och min lektion slutar ändå snart.

Hejs!


Tisdag

Sitter på sörgård nu, håltimme. Jag har ångest inför allt skolarbete som ska in och göras och redovisas. Usch. Jag som trodde att det mesta var klart förra veckan, men nej. Nu är det nästan ännu mer än då..

Filosofi inlämning torsdag
Miljökunskap uppsats fredag
Nyheter
Psykologiredovisning som ska göras imorrn egentligen, men ska fråga om vi kan göra den på torsdag, våran film blir ju aldrig klar..
Seminarium på torsdag
Bok ska vara utläst och redovisas på ons/tors nästa vecka

Säkert nåt mer som jag har glömt..

Nu ska jag koka nudlar eller nåt.

Måndag, jag lever

Har nyss kommit tillbaka till Strömsund efter en helg i Göteborg, det har varit kul! Och jag sköt ganska bra också, sköt 34/40 båda gångerna. Fast när jag sköt JSM så var jag bara 1 träff från att få skjuta final tror jag om jag inte minns helt fel. Lite surt, för jag missade på sista skottett :P Och när jag sköt SM kändes det bättre än när jag sköt det andra. Jag är nöjd ialf.

Idag gick jag upp klockan 5 imorse för att hinna med den tidiga bussen från Mora som gick 8, och det tar ungefär 2 timmar dit. Jag är ganska trött efter helgen.

Nu ska jag packa upp mina saker, sen bära skyttesakerna till skjuthallen. Senare ska vi filma det sista till våran psykologifilm.

Lägger nog in bilder från helgen senare!

23.57

Jag tar nog tillbaka en del av det jag sa förut.


Nu ska jag roa mig med att hålla mig vaken tills jag ska gå till bussen strax innan halv 5.

19.52

Kom tillbaka hit för lite drygt en halvtimme sen. Blev inget skytte, var min grupp som skulle "jobba"  idag. Så jag satt snällt på kontoret och gjorde ingenting :P Jag fick skjuts till sörgård av Kjell-ivar, fast han skulle till dollar först så nu har jag vart där 2 gånger idag x) Jag slapp bära mina grejjer hit ialf, det räcker med att jag ska dra dom till busstationen till morgonen.





Nu blev det konstigt, eller det kanske är jag som är konstig för det har ju hänt förut. Jobbig situation, yeeees. Men det är lugnt, jag börjar bli van!


18 November

Idag slutade jag 11.20 för lärarna skulle ha nåt möte vid 2 så vi hade ingen lektion och jag har megalång hål innan :P
På historian gjorde jag nästan inget, läste första kapitlet på min bok som tydligen skulle vara utläst nästan :S haha! Sen på religionen skulle vi lämna in våra uppsatser och berätta lite kort vad dom handlade om. Jag gjorde det väldigt kortfattat, orkade inte :P

Sen fick jag å Sandra skjuts till dollar av Benny, så jag spenderade pengar på lite onödiga saker. Nu sitter jag här och kollar på time out, ganska kul x) Väntar på att det ska bli mat om 1,5 timme. Sen ska jag ner till skjuthallen och skjuta lite, sen ska jag packa. Åker hem 04.50 och är hemma över natten, sen åker jag till Göteborg på fredag och skjuter falling target SM under helgen, det ska bli kul!

Nu ska jag ut å peta bort snusen som sitter på mitt fönster, nån har ju jättekul med att kleta dit snus stup i kvarten..

17 november!

Idag fyller jag 18! :D Vaknade av att telefonen ringde halv 7, där möttes jag av en halvt skrikande Linnea som ville säga grattis x) Jag var så otroligt nyvaken, såg inte ens vem det var som ringde innan jag svarade haha :P

Har nyss kommit till sörgård, har haft min första lektion, nästa börjar om 1,5 timme ungefär.
Vet inte riktigt vad jag ska göra, ta mig nåt att äta och sen lägga mig i sängen tror jag :P

Sen på schemat är det skytte och efter det fys.
När jag har ätit här sen och duschat ska jag hem till Elin å äta tårta :P

Hejs!

Måndag 15.02

Nyss hemkommen från skjuthallen, sköt i lite drygt 1 timme. Gick bra emellanåt.. Skolan idag var seeg, redovisa och lyssna på redovisningar i nästan 3 timmar, lite drygt. Nu vill jag ha mat, men det är inte föränns om 20 min.

Wohoo du ser mig ändå!

Ny header

Nu är headern på plats också. Kände att jag behövde förnya mig lite..
Vet inte om den syns för er än, men det borde göra det om en stund ialf :P

Jag å Elin

Nu lägger jag upp några bilder på mig och Elin bara för att jag har väldigt lite för mig och för att helgen har tillbringats mestadels med henne! :)












Sådär :P

Söndag 16.32

Sov bort halva dagen idag ungefär. Vaknade halv 2 av att telefonen ringde. Annars hade jag nog sovit längre.. Skönt att få sova länge ialf x) Har bara varit uppe i 3 timmar, så har inte gjort så mycket än, datanördat, ätit mat å så.
Vet inte vad jag ska göra sen, förmodligen inget. Ska skriva klart en sak så att man kan redovisa på samhällen imorrn, det är så tråkigt. Igen fantasi alls, vet inte vad jag ska ha för egna tankar heller, har inga, inte om det ämnet ialf! Usch.

Jag sitter och väntar, har väntat 1 timme och inte fått nåt svar. Du kanske inte har några pengar, det måste vara så..

Lördag 01.51

Har varit på sörgård lite drygt en halvtimme nu, blev lite filmmys hemma hos Elin ikväll :) Och igår sov jag hos henne, det var också mys! :)

Kom till sörgård efter 2 förut på dan, gick å åt, spelade lite kort, sen var vi några stycken som gick iväg å bastade :P Sen tillbaka till Elin vid 8 :P

Nu ska jag göra nåt, typ.

2 dagar!

Torsdag 22.50

Vet ni hur mycket jag ångrar mig för att jag inte anmälde mig till tävlingen i Eskilstuna? Det svider nästan i själen.. Jag vill! Men lite sent att komma på det nu, fast jag tänkte ju tanken för några dagar sen också, men det var för sent :( Jag vill tävla! Det går bra för mig också.. Har gjort det hela säsongen än så länge. Vad dum jag är.
Jag ångrar mig verkligen

Jag vann en clementin på träningen förut, sköt högsta final haha :)

Jag borde plugga, jag skjuter fram provet lite till.. Ska göra det på en av mina monster håltimmar till veckan och innan jag åker iväg på falling target.

Nu ska jag duscha, hejs!

00.32

Spännande Spännande Spännande Spännande Spännande Spännande Spännande Spännande
Spännande Spännande Spännande Spännande

Det finns en baktanke med det mesta, det du gjorde var bara gulligt tycker jag :P
Undrar vad som kommer att hända, jag är inte som alla andra x)

Onsdag 23.27

Kom på att jag har inte skrivit nåt idag. Har inte riktigt haft tid.. Slutade skolan kvart över 3, sen ner till skjuthallen för att skjuta en träningsmatch, gick sådär.. Sen raka vägen till tingvalla, där spelade jag, Rebekka, Sandra, Elin å Nicklas in några scener till våran film om schizofreni :P Sen till sörgård, försökte plugga, men det är inte så lätt när grannen dunkar musik på högsta volym! Tänkte gå å säga till han, men då sänkte han lite..

Nu har jag nyss kommit ur duschen. Ska ta tag i språkfilosofin nu, prov imorrn! Tur att man börjar i tid! Har inte läst nåt än, vad duktig jag är..

22.48

Tankarna flyger runt i skallen på mig, jag vet inte om det är positivt eller negativt. Men på det här stället blir det rykten fort så det blir garanterat negativt!

Tisdag 09.39

Har haft min första lektion, tog mig friheten att gå 20 minuter innan det slutade. Skulle till apoteket eftersom att jag är förkyld igen! Hade feber imorse och helt igentäppt näsa, ingen smak heller. Det är ju inte mer än drygt 1 månad sen jag var sjuk.. Men med tanke på att jag hade ont i halsen i helgen så är jag inte så förvånad.

Om 1 timme å 50 min börjar min nästa lektion. Skriva uppsats, känns så meningslöst att behöva gå till skolan igen för att ta närvaro och sen göra ingenting..

Måndag 16.12

Har nästan nyss kommit från skjuthallen. Det gick jättebra emellanåt! Började på en 40 skotts serie. 98, 100, 97, 92
Avslutade väldigt pissigt även fast det kändes bra.. Blev 387 ialf.. Skulle jag skjuta sista serien som jag borde ha gjort så hade det blivit över 390.. Har varit nära flera gånger nu, skjuter bort mig i sista serien.. Det kommer väl nångång, känns ialf bra när jag skjuter!



Undrar vad som händer ikväll? Film kanske..

Hejs!

Söndag 15.08

Igår var jag med Sandra och Emma största delen av dagen och kvällen :) Myys! Vi åkte bil lite överallt, åt mat i Strand och hämtade en säng i Lövberga :P Monterade sängen, fick nåt utbrott på att det inte gick som vi ville men vi fick ihop den tillslut x) Sen såg vi på Marley and me, den är bra men sorglig på slutet :P

Nu ska jag se vad som händer utanför min dörr, hejs!

Lördag 11.41

Gårdagens kväll var bra. Lite film å så. Sen roade jag, Sandra å Emma oss på ett udda sätt, men det var kul ialf! xD Haha, jag skrattar bara jag tänker på det.

Jag känner för att dricka ikväll, men det är nog bara jag som vill det. Kan bero på att de flesta var ut igår. jaja, får se hur det blir med det. Jag vill göra nåt, det är tråkigt! Ska nog gå ner och skjuta om en stund ialf.

Får se vad som händer sen, ska nog hitta på nåt med Sandra å Emma antar jag :)

Hejs!

Fredag 15.15

Nyss kommit till sörgård. Det var väldigt skönt med sovmorgon, gick å la mig ganska sent inatt, typ halv 3 xD Och ändå gjorde jag inget.. Miljökunskapen gick fort, och svenskan med, där skulle vi bara "redovisa" praktiken typ. Sen mentorstid. Slapp dag! Efter skolan gick vi och åt lite på sibylla, eller jag, Elin å Sofie åt, Sandra kollade på :P

Snart ska jag ner till skjuthallen och städa åt Simon eftersom han städade när jag hade praktik.
Sen ska jag till Sandra, blir lite film-mys och så :) Utan Elin för hon överger oss och åker till Hammerdal istället haha :D

11 dagar! :)

Så jädra dåligt..

Torsdag

Det går fort, imorrn är det fredag! :)

Jag måste göra nåt åt alla uppsatser som ska in, det är 3 stycken som ska vara inlämnade innan v.47 den som ska in närmast är historia uppsatsen som ska in på onsdag/torsdag.

Jag längtar inte till vecka 47, det är hur mycket som helst då..

Samhällsredovisning - Måndag
Religionsuppsatsen - Tisdag
Redovisning psykologi och historia uppsats - Onsdag

Sen på torsdagen åker jag hem, och på fredag åker jag vidare till Göteborg och skjuter falling target SM under helgen. Sen upp igen på måndag.
Underbar vecka.


Nu blev det visst ett inlägg om hur mycket jag borde plugga, jag börjar inte än. Det är jag för lat för.

Om 1 timme ska jag vara i skjuthallen och lyssna på när några pratar, jag som hade planerat annat..

Onsdag 00.01

Har nyss kommit ur duschen, har varit hemma i lite mindre än en halvtimme. Blev lite smådrygt där ute i skogen, vi såg 2 älgar också x) haha

Vad har jag gjort idag? Kommit på ett nytt projektarbete som vi ska göra istället för våra spa-produkter, det här kommer att bli kul! Psykologin kommer nog också att bli ganska kul, vi ska spela in en film med ett manus som är lite mongo :P

Sen har vi haft serietävling idag. Jag sköt jättebra i 36 skott, hade tappat 8 då (bland det bästa jag har skjutit) och hade många fina tior och det kändes hur bra som helst. De 4 sista skotten var inte så bra. Det var synd, men det blev ändå 387, 4 poäng över mitt tävlingspers. Så jag är nöjd. Hoppas bara att jag lyckas på en riktig tävling nästa gång jag ska iväg! :)

Nu ska ja skriva lite sms, och så ska jag låta håret torka lite till. Sen ska jag sova!

Tisdag

Tänkte skriva onsdag som rubrik, men jag kom på mig själv att det är tisdag haha..

Nyss kommit från skjuthallen, det gick bra idag. Sköt en 40 skotts serie, 387 blev det.
Nu sitter jag här å gör inget, ska snart byta om, fystester halv 4! Den här gången vill jag inte. Men det får väl gå.

Undrar vad jag ska göra ikväll..


|

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.


Måndag

Nu var det ett tag sen jag skrev, har inte riktigt haft tid och ork. Har hunnit med en del sen sist jag skrev.

Kört till Hagfors 3 gånger fram och tillbaka.
Varit på 18-års fest och fått i mig lite för mycket.
Åkt bil bakfull i 58 mil.
Kommit till Ström.
Träffat Elin å Sandra och många fler.
Blivit singel, känner mig ganska elak faktiskt..


Lite kortfattat sådär.. Nu ska jag sita här och möggla. Får se om Elin räddar mig sen, det är meningen att vi och typ 6 pers till ska se på film ikväll :)


Tillbaka till verkligheten

RSS 2.0