Torsdag.

Och valborg! Jag har slutat. Men jag ska på mattestugen 15.20 :/
I have to! Sen ska vi äta lite mat, sen ska vi ha kul! :D hoppas det blir kul ialf, men det lär det ju att bli :)
Min väska var väldigt tung idag, undrar vad det kan bero på x) Hoppas inte att det blir för mycket av det gda bara, jag ska försöka behärska mig..

Nu ska ja göra nåt vettigt, typ gå till skolan igen. Snart..

Ha det kul ikväll! Och var försiktiga :) Moahahhahahah

Och Onsdag

Och nu blev jag helt plötsligt mycker mera intressant, bara för att jag har skrivit några "deppiga" inlägg.. 45 st läsare hade ja igår.. Men det är kul att folk är nyfikna :D

Imorrn är det valborg, och på kvällen ska jag ha kul! :)

Idag. PÅ tyskan såg vi slutet på filmen, och på naturen gjorde jag ingenting. På gympan åt jag mjukglass ;) Skärpning!
Sen gick ja tillbaka till skolan, skulle göra matte, eller få hjälp med matten rättare sagt. Men det förgäves. Mötte på Johanna i korridoren å frågade vart vi skulle va, då kollade hon på mig som ett stort frågetecken. Sen svarade hon Ä5 tror ja. Sen så sa hon att jag inte hade bett om att få göra kompletteringar. Då blev jag paff, jag trodde att det skulle vara som mattestugan, men inte. MP3 hade prov, och vi som ville (och hade sagt till) skulle få göra kompletteringar där. Attans. Inte för att jag har så mycket kvar nu, men jag måste få det klart tills nästa fredag. Jag tänker inte ha IG i matte B :)

Nu är mina toppar röda igen, Sandras fel :D Hon färgade mig, det blev bra :)
Var och fördrev lite tid hos majja förut också :)

Nu ska jag gå å dö eller nåt i den stilen :)

***

Here we are, hanging on the edge again
Never say, never go the easy way
Here we stand, watching from a different place
Never go, you think you're gonna make me stay

I wanna be free
I wanna feel alive
I wanna have my life again
You're never gonna see me sad
Never gonna make me cry
I just need the time to make it right

Tisdag

Nationella i engelska idag. Writing. Gick väl inte så bra.. Men jag vill bara ha G såå.. Fast det känns som att min uppgift blev mer som ettan. Det får bli som det blir..

Nej men allvarligt. Jag vill hem nu.. Jag har inte känt den här känslan sen när jag mådde dåligt i ettan.. :/
Less på allt, skola, träning och allt vad det innebär.. Jag vill bort härifrån, så att man slipper tänka på allt.. Och ibland känns det som att jag tar ut det på mina medmänniskor, det är inte meningen.. Jag ser inget positivt i det här. Möjligtvis att det är 44 dagar till sommar lov! Längtar dit!
Det är för mycket just nu, för mycket av allt.


Nej :(

Tänk tänk tänk!
Jag vill hem :(
3 veckor är för länge.. Jag vill inte veta, det är bättre om ni inte hade berättat..
Jag vet ju om det, jag har varit med om det några gånger. Men jag känner mig så hjälplös när ni ringer å berättar det.
Jag vill inte se det, och jag vill inte få reda på det heller om de händer fler gånger. Det får inte hända fler gånger nu, jag vet inte hur länge du orkar heller. Det har ju gått bra ett tag sen sist.. Varför nu? Jag hoppas det blir bättre och att du lever i några år till.. :(

Varför? Kan nån svara mig på det? Jag vill inte vara med mer..


Allvarligt

Det går fan inte att lägga upp varken nya designer eller headers. Det funkar bara i förhandsgranskningsläget!
Jag som har suttit i över 1 timme med en ny design å så funkar det inte. Lett!
Nån mer som har det problemet?

Ibland så..

Känner jag mig duktig. Jag har cyklat långa risselås 1 gång och korta risselås 1 gång idag, och så har jag cyklat hem till Elin en liten sväng :) Annars har jag gjort minsta möjliga idag. Funderar på att se filmen på 4 som börjar 9.. Ska nörda lite på king.com först :P Och så ska ja hämta tvätten också..

Och header jäveln har fortfarande inte kommit upp :( Jag som tyckte den var söt :(
Får jag riktigt tråkigt senare så ska ja leka med en helt ny design, då får ni stå ut med att de ser förjävligt ut under tiden.. Jävla bajs, jag som blev nöjd för en gångs skull..

Söndag

Jag la märke till att min header inte funkar.. Ja har lagt in den å sparat min stilmall och allt.. Det funkar bara i förhandsgranskningsläget :S
Ni kan ju skriva om ni ser den nya headern, för det kanske är min dator som är fucked up..

Igår kväll var jag hos Sandra och Emma. Vi gjorde minsta möjliga och var feeet :) Gött de med ;P Sen kom ja tillbaka till Sörgård vid 11 eller nåt. Jag satt uppe till halv 4 utan anledning. Det enda jag gjorde var att fördriva tiden på internet och så gjorde ja om headern och satte dit den. Annars bara satt jag av timmarna.. Vaknade idag, halv 10, somna om och vaknade 12. Då gick ja upp sen dess har jag suttit här. Jag funderar på att kolla på en film nu, det blir alldeles lagom till maten ;P

Vad händer sen? :)

Natt

Nu är headern där ialf.. Blev inte riktigt som tänkt. Var vungen att ändra om för att den skulle få plats. Fixar mer imorrn. Sängen nu!

Grr

Haha rubrik :D

Jag har gjort en ny fin header men det funkar inte, det ser bajs ut hur jag än gör :(

Lördag

Idag är det lördag. Jag lever. Jag har ont i huvet, men jag slapp illamåendet ialf.. Det släpper väl om en stund skulle ja tro.
Det är fint väder i Strömsund t.om. Jag tänkte cykla en vända runt långa Risselås förut, men då kom jag på att min cykel är trasig -.-

För en vecka sen var jag hemma. Hemma i Värmland. Hemma i min älskade håla, Ekshärad.. Jag vill hem, jag vill inte vara med mer! Det blir fel, usch! Det är ju kul att du sitter 58 mil ifrån mig och inget kan jag göra heller för att jag är för långt bort!

Fredag

Helt oplanerad utgång blir det ikväll, men det kommer säkert bli kul :)

Idag har jag gjort matteprov, det gick hyffsat :) Annars har det varit slappt, fast det blir vad man gör det till..
Om man ska ta å föna håret kanske, och sen ringa till mamma..

Skriver förmodligen ett inlägg inatt :)

Torsdag

MEN JAHA

De har inte ens börjat tillverka stocken än, men det är ju tur att de är så jävla snabba att göra en massa reklam om den. Den finns ju för fan inte än. Så jävla dåligt. Om 4 veckor kanske jag har fått den. Skitkul när säsongen redan har börjat!!


Idag har jag gjort samhällsprov, tror det gick bra :) Efter det slutade jag i princip. Vi fick gå när vi var klara med provet, sen hade vi lunch å sen geografi där vi inte gjorde nåt så Elin ja å Sandra flummade runt :P

Jag var på mattestugan förut, imorrn är det matteprov, hoppas det går bra. Jag vill inte ha fler rester.. Men jag tror jag kan det mesta ialf, det lär ju märkas..

IMORRN ÄR DET FREDAG, JAG ÖVERLEVDE DEN HÄR HELVETES VECKAN.

Onsdag del 2

Jag gjorde matteprovet förut, det kändes bra så jag får hoppas jag klarar det :)

Hungrig, less, trött och hela köret..
Har försökt plugga till samhällsprovet jag har första lektionen imorrn. Det går inte bra, jag fattar typ inget.
Samhällets ekonomi. Vem fan kom på skiten?

Jag orkar inte plugga mer, det känns som att det är de enda jag gjort de senaste dagarna.. Jag skiter i det här! Det får gå som det går imorrn (ig)
Sängen nästa, godnatt! Hoppas nån snäll själ bankar in vett i skallen under tiden jag sover så att jag klarar provet, för det lär jag ju inte göra annars.. Håll tummarna för mig imorrn mellan 9.30 och 1 timme framåt!




HEJ

Onsdag

Att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Slutade runt 11 idag, gött! Men jag ska tillbaka till skolan och göra prov på andragrads ekvationer halv 4. Jag hoppas verkligen jag klarar det den här gången. Annars känns det som att jag har kastat bort många timmar av mitt lov, jag hoppas verkligen att allt sitter nu!

Ska snart till Sandra en sväng innan provet. Vi ska knarka Mia å Klara :)

Åhåå du hälsade på mig idag, det är ju kanske ett framsteg x)

Tisdag

Tänk att få vara glad. Tänk att få slippa prestationsångest. Jag vill kunna skjuta bra igen, men det går inte för jag är kass! Eller kanske inte kass men det går utför.. Svacka.
Ny korthålls säsong - Jag är utan stock.
Och jag vet ju hur otroligt många timmar det tar att ställa in alla inställningar och bli van och allt det där. Skjuta in skott och allt vad det innebär..

Känns himla bra det här.

Jag vet ärligt talat inte om jag har nåt positivt att säga, så det kanske är lika bra att jag slutar detta inlägg här.

*

Hantera alla stressiga situationer som en hund.
Kan du inte äta det eller leka med det, bara kissa på det och gå din väg.

Måndag

Och jag är i Strömsund igen, tyvärr. Med en MASSA SKIT i skolan, både nytt och rester. Jag ska skärpa mig!
Jag har ialf gjort språksociologin som ska lämnas in imorrn..
Sen så skrev jag en lapp på engelskan med saker jag måste göra, det kallas för ångest
Och jag måste göra det för att inte få ig.. Känns verkligen skitkul att leva just nu, man kan inte ens kalla det för liv.
Sommarlov efterlängtas jävligt mycket! Bort från allt som har med skola att göra, känns betungade att ens pallra sig upp på morgonen. Tur att man har vänner som förgyller dagarna! <3

Vad har jag gjort de senaste dagarna då?
Igår åkte ja buss hela dagen.
I lördags sköt jag, övningskörde lite och var hemma sista kvällen.. Och jag åt en BANANASPLIT på moccacinot, min första i år, då var jag i himmelriket!

Snart ska jag duscha och ta bort lite hundhår från mina kläder, Sessan hårar för mycket x)
Just ja, jag var till Sandra förut å hade det mys :) Vi kollade på mia å klara och åt mat x)

Hejs!!

Söndag

Sitter på bussen upp och det är för jävla tråkigt. Underhåll mig med sms :] jag vill verkligen inte upp nu! Jag vet vad som väntar när jag kommer upp..

Torsdag

Vad fort lovet har gått, jag vill vekligen inte upp till Ström.. Jag vet vad som väntar, en jävla massa rester och allt nytt som påbörjas.. Jag tänker lägga ner min själ i matten, jag tänker inte få ig. Jag pluggade matte med min morbror i 5 timmar i söndags, och vet ni? Jag fattar allt på andragrads ekvationerna. Men det är ju en annan sak om det blir rätt när jag ska göra provet. Jag ska inte sumpa chansen! Jag ska bli bättre med allt, inte vara så otroligt lat som jag har varit. Ta tag i resterna och inte få ig pga att man inte lämnat in nåt.. Det här får bli som en nystart för mig när det gäller skolan!

Idag har jag varit i affärn å hjälpt mamma. Övningskört har ja också gjort, det går bra och det är hur kul som helst, jag vill fylla 18 nu och inte om 7 månader :/ Jag vill ha körkort :)
Hann även med ett pass på skjutbanan, det gick ganska bra för att vara andra gången iår, svinkallt bara ;P

Och det här när det gäller stocken, jag lär ju aldrig få den.. Inte i tid tills säsongen, för den har ju redan börjat! Jag ringde till Martin förut, han hade inte hört nåt mer.. Han sa att han skulle ringa till nån och sen ringa upp mig imorrn, men jag får väl se hur det blir med den saken.... Med tanke på att han ringde upp de från Anschütz förra tisdan, då sa de att de hade skickat stocken, i helvete heller...

Nu orkar ja inte skriva nåt mer :)

Onsdag, fast efter 12

Idag har jag varit i Karlstad med Linnea, vi har haft jättekul :) Fast det var extremt segt att åka idag, bussen dit tog 2,5 timmar. 2,5 timmar. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Och nu får jag inte träffa henne föränns om 2 månader :/

Imorrn (eller idag) ska jag jobba. På eftermiddagen en stund. 3 timmar tror jag. Sen ska ja skjuta å övningsköra :)

Jag fick även träffa min älskade granne som jag inte fått träffat på alldeles för länge. Så det var trevligt, vi pratade en massa å så. Hon är hemma ända tills på fredag morgon, sen åker hon igen..

Sängen nästa. Fast först måste ja dricka nåt.

Nattttttti

Tråk var det ja. Nu blir det sängen :) Läs igenom listan å njuuuut

100 frågor

Fem frågor om förhållanden

är du singel?
- Det är jag
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - njae
kärlek eller sex? - Båda
har du varit kär i någon? - Ja
finns det någon för dig just nu? Vet inte :)


Tio frågor om dig själv


fullständiga namn? - Johanna Maria Basth
när fyller du år? - 17 nov.
några utsmyckningar på din kropp, isf var? - ett antal i öronen. Tungan, näsa, läpp och smiley :)
vad har du på dig just nu? - Nattlinne
vilken årstid är bäst? - SOMMAR
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Beror på, men elst att man vaknar av sig själv och är helt pigg
vad tycker du mest om hos dig själv?
- jaadu..
vad är du bra på? - Att klanta till det
vem älskar du mest på denna jorden? -
 Vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon?
- Beror på :)

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Linnea
vem är den roligaste av dina vänner? - Min å Linneas humor är bäst xD
vem är snyggast av dina vänner? - haha ;P
vem är mest partyprisse? - Jag :D haha nää, vet inte
vem är den du helst har filmkväll med? - Beror på humöret
vem av dina vänner är mest "evil"?- Elin :D
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Ingen :D


10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Linnea skulle ja tro
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja
vem är farligast i din familj? - Skorpan
vem ser roligast ut i din familj? -  pappa x)
vem är coolast? - ingen :D
har ni något husdjur? - Hund
vem har du mest gemensamt med? Hmm.. Vet ikke
vem står för underhållningen? - Beror på vart jag är..
vem sover du oftast med? - Mobilen :P
roligaste kvällen med familjemedlem? - Ingen aning


10 frågor om idag

vad har du gjort? - Skjutit, träffat Linnea, övningskört ;P
har du varit glad idag? - Inget fel
har du varit ledsen idag? - Nej
har du gjort något bra idag? - Skjutit korthåll för första gången iår x)
vad ska du göra nu? - SOVA
har du gjort något dåligt idag? - Har ja säkert :P
vad har du ätit idag? -  Mos, och pasta med skinksås, fast inte tillsammans xD
har du duschat idag? - Aa
är du trött nu? - Aa
vad händer imorgon? - Karlstad med Linnea :)

SKOLAN

Går du i skolan? - Tyvärr ja
Va du i skolan idag?- Nej


ANNAT

Hur mår du just nu? - Helt okej
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? Joo
Har du piercat dig? - På massa ställen

TELEFON/MOBIL

Vem ringde du senast? - Vet inte
Vem ringde dig senast ? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Linnea
Vem sms:a du till senast?
- Linnea

ÖVRIGT

Är du hungrig just nu? - Jag är alltid hungrig
Vad är klockan nu?
-  23.15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - msn

Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa?
- Int länge
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - förut

SPORT

Går du på någon sport? - ja
I så fall, vilken/vilka? skyttttttttte
Trivs du med den sporten? - Ja
Tycker du att den sporten är rolig?- Ja
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - för det mesta

KLÄDER

Har du fler än 3 jeans?
ja
Har du fler än 5 tröjor? Ja
Har du någon märkesväska? ja
Har du resteröds-trosor/kalsonger? nej
Har du märkeströja? ja


Kärlek

är du kär just nu? - Ikke, men ja kan bli senare kanske
Har du kysst någon idag? - Nä
Har du ett förhållande?
När förlorade du oskulden? - 15
När går gränsen vid otrohet? - Hmmmmm
Har du varit otrogen och om ja, varför? - nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - ÖH
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - Hemlis :D
Är du romantisk? jag vet inte, ibland så :P
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej
Är du svårflörtad? - Ve tinte?
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - det har jag
Vad hette din första flickvän/pojkvän?- oj.. Fredrik kanske? :P
Hur länge höll det? vet inte ..
har du nångång slagit någon du tyckt om? - på skämt :D
har du lekt med någons känslor? NÄÄÄÄ :O
hur länge höll ditt längsta förhållande? - vet inte :o
hur länge var ditt kortaste? - vet inte det heller
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Nu vill ja ha förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nä
Är du en bra pojk/flickvän? - jag vetinte?
Hur många har du haft sex med i år? - 1
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - vet inte..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nä
När fick du din första kyss? - oj, läänge sen
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - nästa år har de varit gifta i 20 år tror ja så det borde gå å räkna ut. Men de orkar ja inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - har inget syskon :D
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - >Både
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - det är väl olika


22.35

Till morronen, närmare bestämt 07.25 åker ja å Linnea till Karlstad :) Det ska bli kul antar jag ;P

Vad har jag gjort idag?
Jaadu, det som jag skrev i mitt tidigare inlägg och det mesta idag har varit kul :)

ååååh jag kommer att få träffa dig snart, glad glad glad!!

Godmorgon eller vad man nu säger

Själv har man varit vaken sen kvart över 8. Hundjävel.
Jag har underhållit mig själv med att se 2 filmer och varit ute i soooooolen :)
Nu snart ska ja hoppa in i duschen, sen ska ja ta mopeden upp till x-är å äta på moccacinot med mamma :) Gottigott :)
Sen ska jag vara med LInnea en stund :) Efter det ska ja övningsköra, sen ska ja skjuta lite ;P

Det är fortfarande måndag

Det handlar bara om att glömma, glömma och gå vidare. Hela jävla tiden.
Jag saknar det där pirret, pirret i kroppen när man är sådär fjantigt glad, och kär. Känslan av att tycka om nån.
Vart är den? Jag har försökt, men inte fått igen nåt.. Det känns meningslöst att ta sig modet och orken att försöka igen. Och den där rädslan att bli sårad är också stark.
Jag saknar det, jag gör verkligen det.

This is the best feeling

Taha!

Jag lever, mohaha. Trodde jag skulle köra över en älg igår när jag körde hem från Hagfors. Den bara ställde sig mitt i vägen :P

Idag har jag vart på tävling. Gick helt åt helvete. Jag sköt inte med mitt gevär, så jag skyller på det.
Snart ska jag till Linnea en sväng :)

Skriver nog ett inlägg till senare ikväll.

Jag känner mig såå aktiv, har inte suttit vid en dator på 3 dar tror jag, nästan rekord xD Jag har ju kunnat, men jag har inte tagit mig orken..

HEJ

Påsk

Inaktiv är jag. Och ännu mer inaktiv kommer jag vara.
Nu sticker jag till Hagfors, kommer hem imorrn!

Hejdå :D

Jag bjuder på en bild.

Jag tog orken, minsann.

Dåligt med kommentarer på sista tiden såå.. Kommentera mera! ;)


Torsdag

En vanlig torsdag förutom att jag är HEMMA! :D
Fick damp i skjuthallen förut, efter det gick det bättre. Som alltid typ.
Vad mer har jag gjort idag? Hmm, iget. Sånt är jag bra på. Eller föressten, jag bakade kladdkaka förut, gotttttt!
Imorrn kära vänner är det jag som ska börja bygga pussel x)

Jag har verkligen inget vettigt att skriva så det är lika bra att jag skiter i det här.
Jag återvänder när det händer nåt spännande :P
Typ imorrn eller nåt xD

Hejs!

Onsdag

HEMMA :D

Och Färjestad vann SM guld :D:D Det var otroligt spännande de sista minuterna x) Bättre början på lovet kan det nog inte bli ;P

Ska snart sova, med tanke på min sömnbrist den senaste natten..

Godnatt :)

Tisdag ||

Natten är ung. Ska vara uppe tills 04.50 när min buss går. HEEEM!

Just nu nördar jag på king.com å lyssnar på Patrik Isaksson, tiden går fortare då :)
Fast internet dör om 15 min.. Då blir det att hoppa in i duschen, ska duscha så att jag blir som ett litet russin :)
Sen blir det nudlar om jag är hungrig ;P Och packa det sista, får se hur fort tiden går :P

Underhåll mig med att vara vaken med mig :D

Tisdag

Om 13 timmar och 50 minuter går min buss.
I 13 timmar och 50 minuter ska jag vara vaken.

Lättsam dag om man tar bort skyttet. Fast skyttet var inte jobbigt. Det var jobbigt att dra upp grejjerna till Sörgård. Varmt, tungt och jävligt.

Nu ska jag ta fingrarna ur röven och gå till Sandra.


 IDIOT.

Måndag

Ingen stock nej.. Besviken. Mjo, det kan man säga. Arg var jag också förut, men det gick över. Var så arg så att jag grinade t.om.. Hade utvecklingssamtal. Tränarna tyckte jag skulle ringa dit jag beställde stocken. Det gjorde jag. Han sa att han hade ringt till Anschütz i Tyskland, de sa att de hade skickat stocken idag så den kommer förhoppningsvis till veckan. Jag hoppas verkligen att det de säger är sant :(
Jag måste ju få börja träna och ställa in allt, säsongen börjar ju fan nu..

Annars då?
Jag och Sandra var fet förut, men det var gott :)
Kollade på några avsnitt av Mia å Klara också ;P
Nu ska jag fördriva tiden.

Imorrn är sista dagen i skolan, sen åker jag HEM! :D

Söndag ||

Har skaffat ny msn. Jag får typ en massa skit skickad till den. Och så var msn:en inte det bästa namnet heller :P
Ifall ja ska söka jobb å så, lika bra att göra en ny tänkte ja :) Har addat dom flesta nu, säg till om ja glömt dig ;P

FÄRJESTAD <3
2-1 i matcher till dom, götttt! :)
Färjestad kommer vinna SM-guld över HV71 ;)

Söndag

Blev väckt klockan 08.40 imorse. Jag la mig ju inte föränn 4 så ja tänkte jag kunde få sova en stund idag. Ikke. Jag har vart vaken sen då. Jippie!

Idag är det 4 år sen Hanna dog.. Du är otroligt saknad min bästa vän, min ängel, min själsfrände..
Det är så fel, jag fattar inte. Jag vill inte förstå. Men tiden kommmer ikapp.
Jag hoppas vi träffas igen. Det är det enda jag vill, få träffa dig igen å krama dig. Och bara prata, det är så mycket jag vill berätta för dig.. Vi delade så många minnen, skratt och dumheter. Det finns inte så mycket mer att säga. Det är sjukt, du var ju bara 13 år..

JAG SAKNAR DIG!


Lördag

Jag vaknade i någorlunda tid. Men det var bara för att pappa ringde å väckte mig klockan 12. Han bara "Sover du?"
Jag svarade: Ja, för 10 sekunder sen sov jag.
Då blev det tyst på han. Haha.

Nu sitter jag å kollar när de skjuter. Det är inte så kul när man vill skjuta själv.. Funderar på att gå ner å skjuta 1 timme sen eller nåt.

Snart får jag förenas med min älskade stock, jag längtar, det har jag gjort ända sen vi beställde den ;P

Hoppas det är god mat idag, för jag är hungrig.



Man kan skriva 21627 st i:n på ett A4 med den minsta storleken i word

Mittimellan

Nu är det natt minsann, tillbaka är jag även fast jag inte trodde det. Blev ju så mörkrädd när Sandra lämnade mig xD
Ikväll har jag haft kul, även fast det spårade ur på slutet, men det ordnade sig som tur var :)

Jag tror inte cykel tycker om mig MOHAHAHAHA. Jag kände mig lite sadist där. Men han var äcklig xD

Nu ska jag sova, tänkte nämligen gå upp och kolla online när de skjuter imorrn, om jag vaknar i tid vill säga ;P

Gonatt eller godmorgon om det behagar dig mer.

Fredag ||

Matten gick inte direkt som jag ville, inte alls.. Dåligt psyke har jag också till råga på allt.
Jag å Sandra gjorde speaking förit, det var.. Spännande x) Haha, vi klarade det ialf! ;P

Snart är det söndag, jag vill inte.. Det kommer bli en helvetisk dag. 4 år sen är det då :( Jag fattar inte hur jag har klarat mig, men jag vet att jag inte hade gjort det utan mina vänner! <3

Fredag

Jag har inte kunnat blogga för att cp internet på sörgård har varit stendött. Alltid lika kul.
Kollade på en av mina favorit filmer igår kväll som tidsfördriv. Fluke. Jag grinade konstant i 1,5 timme. Så otroligt sorglig. Säkert jag som överdriver också, men jag grinade igenom hela filmen.
Innan dess var jag hos Sandra och gjorde minsta möjliga, vi fetade oss :P
Jaa, fredag idag, utgång ikväll. Snart börjar matten, det ser jag jättemycket fram emot, int. Ska göra lite kompletteringar sen också. Och nationella i engelska. Speaking. Det kommer  att gå som det går x)

Nu ska jag gå å dö på matten, hej då!


Onsdag

Nyss kommit hem från Östersund, lika intressant som alltid. Jag dog på Åhlens. Och på bussen hem, men det är en annan sak :P

Idag har vi haft nationella i svenska B, jag var klar efter 1,5 timme sen slutade jag, gött!!

Töligt trött är ja också. Idag blir det förhoppningsvis sängen i någorlunda normal tid.
Nu är det bara 5 dagar tills jag får min stock å ja längtar :)
Det innebär också att det bara är 7 dagar tills jag åker HEM!
Det är kallt och jag är hungrig. Ha ett bra liv hejdå :D

RSS 2.0