Söndag 16.28

Det här är andra gången jag skriver ett långt inlägg men jag tar bort det..

Ibland får man vara besviken. Jag lägger ner så mycket tid på det här, mest för att jag tycker det är kul.. Det känns som att jag har fastnat, som att hjärnan protesterar när jag skjuter bra.. Även fast jag gör rätt och det känns bra så sitter ändå skotten klockrent i nian, jag förstår inte hur det går till ibland.. Bara jag får till det 1 gång på tävling så tror jag det kommer släppa för mig, det gäller bara att våga, att tillåta sig själv skjuta bra..
Jag har skjutit så bra på träningarna den sista tiden så jag vet att jag kan, men när det gäller på tävling så är det som att nån har satt in en spärr i hjärnan.. Jaja, det är bara att fortsätta vidare. Nångång kommer det släppa och det ska bli så gött!!

Vad känslofyllt det här blev, det var inte riktigt min mening :P

Ikväll måste jag skriva klart en uppsats som ska vara inlämnad imorrn. Jag skriver om Amish, de som lever utan el och alla moderniteter! Fy tusan vilket tragiskt liv de måste ha :P


Ha det!

Lördag 22.24

Idag har det varit tävling. Det kändes åt helvete och det gick ungefär likadant.. Allting tog till höger, jag tappade skotten dit.. Hittade inte in i ställningen. Hade ialf 10st tior på rad, så det är ju nåt positivt bland det negativa. Jag kan så mycket bättre, det gäller bara att få allt att stämma på samma gång..

Annars har jag inte gjort så mycket, Elin hade sightseeing med mig här i Ström HAHA! Väldigt givande ;) Har även klättrat i den lilla snöhögen utanför konsum, man blir aldrig för gammal för sånt :P

Nu snart ska jag faktiskt plugga, tror jag.. Måste vara klar med en uppsats till på måndag, och känner jag mig rätt så kommer det inte att bli så mycket gjort för mig imorrn..

Ha det!

Fredag 14.30

För att göra nåt som är högst ovanligt.. Här är lite tyska!

Keiner kann hier unten stören
Niemand, niemand darf uns hören
Nein, man wird uns nicht entdecken
Wir lassen uns das Leben schmecken
Und bist du manchmal auch allein
Ich pflanze dir ein Schwesterlein
Die Haut so jung
Das Fleisch so fest
Unter dem Haus, ein Liebesnest!

Ni trodde väl inte att jag hittat på det där helt själv va? hahaha.. Nej riktigt så är det inte.. Det är en snutt är en låt med Rammstein, Wiener Blut. Deras bästa låt.. Texten är bra därför la jag upp den! Ni kan ju gärna youtuba på låten om ni inte redan hört den :)


Nu är det helg igen, slutade halv 2 idag.. 2 lektioner. Sitter och väntar på att nån av de andra ska sluta så slipper man äta själv, det är inte så kul :P Sen ska jag ner till skjuthallen för att göra kläd och vapenkontroll. Det är tävling här lördag och söndag. Vet inte riktigt om jag ska skjuta lite efter jag gjort kontrollerna, kanske :)

Elin ska hit en liten stund ikväll ialf, ska se lite film å så tror ja.. Som vanligt :P


Det känns bra att veta att du har dåligt samvete över det du gjorde mot mig!

Ha det! :)

Torsdag

För att göra det så kortfattat som möjligt.. Det har varit en bra dag, det mesta har funkat för mig! :) Vissa saker kan göra en hel dag, tror skytte passet ikväll gjorde min dag idag ialf :P

Nu sitter jag och gör så lite som möjligt, egentligen har jag hur mycket som helst i skolan men det är tråkigt och så orkar jag inte.. Och jag som inte skulle skjuta upp saker, likförbannat gör jag det, att man aldrig lär sig.. Jag har bara mig själv att skylla sen.

Jag har stor lust att säga till min kära granne att sänka musiken, det skakar i både väggarna och golvet.. Men nää, orkar inte det heller.. Ska gå en runda på sörgård istället :P


Ha det!

Onsdag

Gick till skolan i vanlig tid idag, men det var ju väldigt onödigt för när jag kommer dit så har jag ingen lektion. Det innebar att jag slutade 08.30 imorse, då hade jag lika gärna kunnat sova nån timme längre.. Jag gick in och duschade och så.. Sen sköt jag lite, sköt 392 på 40 skott! :) Känns så himla bra nu..

Sen var det teori på schemat, om fysträning. Ganska intressant faktiskt. Det var fri träning efter det, jag tänkte skjuta lite men det blev aldrig så..  Nöjde mig med det jag sköt innan :)

Har vart till Elin en sväng och sett ett par Disney filmer, vi har inte så jättemånga kvar nu haha :P

Jag är trött, ska sova snart. Härligt att börja 09.45 imorrn! Den där extra timmen i sängen gör en hel del även om man kanske inte kan tro det :P

Godnatt!

Tisdag

Igår måndag sköt jag korthåll för första gången i år, det var rätt så kul faktiskt :P

Idag.. Skola, skytte, fys och skytte. Känns så gött att ha hittat ställningen.. Och det funkar riktigt bra emellanåt också! Ibland står det så stilla så att man nästan blir feg på avtryckaren..
Det här är totalt ointressant för er, men det skiter jag i :)

Annars då?

Hmm.. Det är kallt ute, förbannat kallt också. Tror det var runt -35 imorse.. Lär va nåt sånt nu också. Brrr!
Imorrn är det onsdag, en av de slappaste dagarna, 2 lektioner sen sluta 10.40, det jobbigaste är att ta sig upp på morgonen haha x)

Ska skriva lite i min "skyttedagbok" nu sen ska jag nog försöka sova förhoppningsvis. Jag skriver lite efter varje träningspass vad jag tränat på, hur det känns, vad jag gjort bra/dåligt och allt det där, tror det kan vara ganska nyttigt, för mig ialf :)

Ha det!

Söndag

Jag lever.


Idag har jag sovit och sovit lite till. Vart på gymmet. Sett en Disney film med Elin och suttit vid datorn. Mitt laptop ställ har gått sönder, ovanligt att skriva när datorn är helt platt. Eller utan lutning kanske låter bättre :P Måste ha ett nytt ialf.

På tal om ingenting, min högra arm är sönderklottrad, väldigt fint må jag säga. Haha. Ska försöka få bort det mesta tills imorrn.

Nu ska jag plugga till provet jag har imorrn. Arbete och arbetsmarknad. Jag ser inte fram emot det.


Ha det!

Fredag

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Usch! Jag vet inte vad jag ska säga eller tro.
Och angående tävlingen.. Jag grät inte för att jag sköt dåligt, jag grät för att jag var ledsen och besviken på nåt som inte alls har med skytte att göra. Jag blir så arg.. Att en människa kan påverka en så mycket..  Att få reda på det precis innan man ska börja skjuta, det är ju som gjort för att man ska bryta ihop under tiden.. Vilket jag gjorde..
Varför kan man ju fråga sig? Den frågan har jag nog tänkt 100 gånger ikväll..

jaja.. Kanske är dags att sova nu, klockan är ju ändå 03.15..

Torsdag

Missade den s.k "temadagen" idag, ingen har berättat att vi skulle ha det så jag visste inget om den.. Så tog förgivet att jag började 09.45 som alla andra torsdagar, tydligen inte idag, men det gör inget :P

Har ialf haft hockey bockey och skytte idag. Skyttet funkar bra, gör man rätt så är det inte alls så svårt att skjuta tior :)

Kul att Anja lyckades ta bronset ikväll, jag skrek när den andra körde ur haha! Skadeglädje.


Imorrn är det fredag. Det innebär en massa saker. Imorrn kommer Jonathan, imorrn är det testtävling, imorrn kan jag säga åh, det är lördag imorrn. Listan kan göras ganska lång :P

Jag är trött.. Ska snart sova. Tror jag. Det kommer aldrig bli så, men man kan ju säga så, det låter bättre då x)

Nej men.. Godnatt!




Onsdag

Var äckligt trött imorse :P Men pallrade mig iväg till skolan, hade historia och så hade vi obligatorisk teater. Det var några stycken som pratade om hur det var att växa upp i en familj där det förekom alkoholism. Ganska segt, ville bara därifrån, hade världens huvudvärk.. Det har jag fortfarande och inget hjälper mot den heller.

Efter det var jag ner och sköt en stund.. Tränade som igår, full fokus på kornet. Det är ganska kul och det känns som att avfyrningarna kommer av sig själv när det står stilla. Sköt 388 och 387.

Nu snart blir det att gå ner till skjuthallen igen, men inte för att skjuta. Jag ska vara sekreterare i finalen :P
Nöjer mig med den träningen jag gjorde förut :)

Snart är det fredag och då på kvällen kommer Jonathan hit och ska vara här i helgen.. :)


Ha det!

Tisdag

Kunde inte skriva igår för jag kunde inte logga in på min blogg, så det var inte av ren lathet denna gång :P

Skidskytten är ganska spännande faktiskt, hejja Ferry!

Igår var jag till optikern i Dorothea och konstaterade att min syn blivit ännu sämre än innan så det blev nya skytteglas, för fjärde gången..

Idag tisdag: Träningen idag gick bra bitvis, sköt 390 på 40 skott, hade lite tur på de sista skotten haha.. Men poängen är bra. Sen sköt vi en lagtävling, där sköt jag inte lika bra. Det känns som att jag har någorlunda kontroll på det jag gör, känner vart skotten tar osv..

Hade fystester förut, blev inte så mycket för mig idag, gör resten nästa vecka. När jag hängde upp och ner på brytsit-upsen, eller jag skulle upp igen, då kände jag hur det började snurra och sen svartnade det för mina ögon. Det var ganska obehagligt. Det fortsatte att snurra i huvudet ett bra tag efteråt så jag gjorde inte resten av testerna.. Gick å la mig på sängen ett tag när jag kom tillbaka, lyckades somna och vaknade 3 timmar senare.. Haha.. Jag som både skulle skjuta och plugga ikväll :P Mådde bättre när jag vaknade ialf, så 1 pluspoäng på det.


Ha det bra eller nåt! :)

Söndag

Nu är helgen avklarad, tävlingsmässigt. Inte pluggmässigt, för jag har inte börjat än :P Är så otroligt trött så jag ska nog lägga mig istället..

Idag gick det bättre att skjuta, det kändes bättre med.. Tangerade mitt pers. Jag hade skjutit pers om jag inte hade haft sån tidspress på slutet, det är jag väldigt säker på att jag hade gjort. Men nu vet jag hur det är så då kan jag göra saker annorlunda nästa gång :) 98,97,96 och 93 hade jag på serierna. Hade 7 skott kvar på 5 minuter, allting skakade, det var omöjligt att få det stå stilla. Jag var hyffsat nervös, jaa.. Det var jag redan på det 30 skottet. Det var bara att lyfta upp, in i pricken och pang. Avslutade ialf med en dubbeltia. Har nog aldrig varit så stressad förut haha :P

Det är meningen att jag ska ha prov imorrn. Men så blir det inte för jag orkar inte plugga, är för trött för det.. Och då är det ingen idé för risken finns att jag somnar under tiden jag läser så då är det ändå ogjort. Jag gör det nästa måndag istället :P Och jag som skulle sluta skjuta upp saker, det går sådär med det haha!

Imorrn fyller min stjärna 19 år! Grattis! <3





Nu blir det sängen, natt! :)


Lördag

Nu är det godnatt för min del, kom nyss från Sandra.. Har sett film där :) Ska upp tidigt för att skjuta imorrn, som idag.. Men det pratar vi inte om :) Kom från skjuthallen halv 7 ikväll tror jag, sen har jag vart på ringarna och myst i Sandras soffa resten av kvällen  ;)

Gonatt!

Fredag 19.34

Usch vad fort det går!

Idag har jag inte haft en enda normal lektion, lönt att gå till skolan ens.. Men jag var kvar till strax innan 2 ialf haha!
Vi har sålt våra praliner idag, det blev slutsålt så det är bra :) Annars har det inte hänt så mycket, handlat lite grejjer till tävlingen imorrn å så. Jag, Hanna å Mats som håller i den.

Det var meningen att jag skulle till Sandra ikväll, men jag orkar verkligen inte.. Förlåt :) Imorrn blir det mys istället :)

Finns inte så mycket mer att skriva om.. Är taggad till tävlingen imorrn! Nu jävlar :)

Ha det!

Torsdag 22.12

Nu är det såhär att jag har lyckas blivit dunderförkyld.. Lagom bra tills tävlingarna i helgen. Min näsa är inte snäll med mig, inte halsen heller.. Tog tempen nyss och hade 39,5 och det är ganska mycket för att vara på kvällen.. Tyckte jag kände mig lite hängig på skytten :P Lyckades ändå skjuta bra :) Har skjutit 2 bra 40 skottare idag, båda på 389 och på en av serierna råkade jag skjuta en sjua så där hade jag fler tior :) 31 st tror jag att det blir eller nåt :P Det känns bra inför helgen!

Har inte hunnit med så mycket mer idag, lite hockey bockey på fysen och så :)

Ikväll är det jag som ska göra mitt yttersta för att komma i säng i tid, måste bli piggare tills imorrn.. Då vi ska sälja våra praliner på skolan.. Och jag missar min långa sovmorgon pga av våra dumma praliner :P Måste vara på skolan i vanlig tid imorrn för att förbereda..

Nu ska jag snyta mig.

Ha det!

Onsdag 22.57

Kvällen har bestått av skytte, det gick bra. Tränade balans så jag stod på en planka och sköt, sköt över mitt pers med nån poäng och ändå hade jag 1 skit skott med.. Så jag hade många tior med, och bra nior. Det är najjjs!

Efter träningen gick jag raka vägen till Elin, vi jobbade på vårat PA, gjorde praliner och det gick faktiskt väldigt bra. De smakade gott också :P Vilket jag inte trodde att de skulle göra först x) Nu är det bara en sort kvar att göra, men det får de fixa själv för imorrn har jag massor att göra. Men det blir nog bra det med. På fredag ska vi sälja dom på skolan som sagt, så kom för tusan och köp av oss :D Först till kvarn, vi har 20 st påsar ;P


Och nu har jag gjort det, jag har beställt ipoden, så nu snart har jag 2 stycken. Jag ångrar det lite faktiskt, men kommer bli glad när jag har fått den :P Det blir nog bra det med antar jag.

Nån jävel har smittat ner mig med förkyldning.. Ont i halsen, snorar, lite feber.. Hoppas det går över fort och att jag inte blir lika sjuk som sist.. :P


Klockan är 23.07 och jag har insett att jag är ganska seg på att blogga, haha!

Godnatt eller nåt sånt!

Onsdag

Vart fort det går, det är nästan skrämmande.. Slutade 10.40 idag.. Har nyss avverkat ett pass i skjuthallen, det gick bra. Sköt lite på papp först för Marie höll på med helgens skjutlagslistor. Ovanligt att skjuta på papp, men det funkade bra, sköt en 20 skotts serie som blev 196. Och det funkade bra på megalinken med, där sköt jag 50 skott och var över pers igen.. Det känns verkligen bra att skjuta och det går bra med.. Vill så gärna att mitt gamla tävlingspers ryker snart!

Och ja, jag skriver mest om skytte nu. Men det är nästan det enda jag gör
om dagarna så :P Så det får ni leva med :)

Ikväll efter träningen ska vi fixa det förhoppningsvis sista med vårat PA innan försäljningen på fredag, hoppas vi hinner x) 4 pralinsorter är det som ska göras ikväll.. Så på fredag kommer jag och Elin sitta i skolan och sälja, så det är bara att komma å köpa, 20 kr för en påse ;) Sandra ska inte vara med för hon den sniiiken åker till Värmland  och ska se Svenska rallyt! Och svenska rallyt går hemma där jag bor, det är lite surt. Jag vill också.. Se Colins Crest, superspecialarna och allt det där! Har vart på det varje år så länge jag kan minnas, ända tills jag flyttade hit så har det inte blivit nåt.. :P Lite jobbigt att åka hem för att se det..

Några bilder ifrån 2007 när jag var iväg på rallyt sist..







En galen norsk som ville se mer än oss andra :P



Nu ska jag städa lite på mitt rum, det är välbehövligt kan jag säga haha..

Ha det!

Tisdag

Började dagen med att nästan försova mig haha.. Vaknade 20 i 8 så jag hann dit i tid. Började med miljökunskap. Idag var sista gången vi skulle till vattudal för att ta vattenprov, lyckades skära mig på isborren också :P Kanske lika bra att det var sista gången då x) Och på religionen gjorde jag minsta möjliga, inte så lätt att göra nåt vettigt när man sitter vid en dator, finns mycket som är roligare än att skriva en uppsats om Amish. Därför hade det varit lika bra om jag hade fått suttit på sörgård och plugga, då hade det nog hänt nåt ialf, men det fick jag inte. Surgubbe. Jordgubbe. :D Man såg nästan hur han njöt när han sa att jag inte fick sitta här, onda människa.

Sen var det skytte, hade tävlingsuppföljning så nu har jag lite mer att träna på :) Och träningen gick bra, kändes väldigt bra också, sköt en 40 skottare som var helt okej så det är bra det med :) Värst vad jag är positiv idag :P

Sen var det fys, där blev jag bollmärkt 3 ggr, det svider på låret fortfarande x) Lyckades göra 2 mål på innebandyn, inte ofta det händer haha..

Nu ska jag göra nytta, sen ska jag ner å skjuta lite igen.

Ha det!

Nu jävlar! :)

Nu har jag haft tillräckligt med paus härifrån, känner verkligen hur det kliar i fingrarna ;)
Har mycket att skriva om sen sist, men det kommer jag förmodligen inte att orka med, men kan ju ialf berätta lite om Haag resan :)

Kom som sagt hem från Haag igår kväll efter en lång dags resande.. Vi var där nästan 1 vecka, 5 dagar blev det ialf :P Vi började resan i tisdags alldeles för tidigt på morgonen, bil till Östersund, sen tåg till Arlanda, sen flyg till Amsterdam sen buss den sista biten till Haag. Och ni som känner mig vet att flyga är min största rädsla. Hade smått panik när vi skulle dit, började att skaka flera timmar innan flyget skulle lyfta, kändes som jag skulle svimma när jag kom in i planet, jag grät och fick byta plats med Jocke..  Men det gick bättre sen när vi väl var i luften.. Huua! Fast när vi skulle flyga hem gick det bättre, jag grät inte som jag gjorde när vi skulle dit så det var ju ett litet framsteg.
Det går inte att beskriva känslan i ord hur det är att vara flygrädd, det är inte kul, inte alls..


När vi kom fram till stugorna vi skulle bo i fick man nästan en chock, det fanns golvvärmare, bubbelbadkar och så, det var rätt najjjs :D Jag tesade aldrig badkaret men ändå :P

Dagen efter så var det träning på eftermiddan, det innebar en välbehövlig sovmorgon, sen gick vi runt och kollade lite hur det såg ut. Träningen gick hyffsat för mig, när jag fick en bana som funkade :P Var nåt fel på den första, man skjuter inte 6:or och 7:or som man inte känner. Och definitivt inte 0:or heller haha.. Blev lite paff då. Sen kom tiorna när jag hade bytt bana, så det kändes skönt x)

Orkar inte skriva så mycket mer ingående på de andra dagarna.. Men första dan sköt jag 382.. Och jaa.. Det är jag inte nöjd med.. Andra dagen sköt jag sämst, 379. Usch! Fast jag började pissdåligt, 90. Vet inte vad jag höll på med då, sen sköt jag 97, 95, 97 så de 30 sista skotten är helt okej.. Sista dagen, 381. Började klockrent med 8 st tior, sen gick det utför.. Hade 5 st åttor sammanlagt, men då hade jag ganska många tior. Hade jag haft nior istället för åttorna så hade jag skjutit pers.. Meen det hade jag inte. Om inte om fanns, vad lätt det hade varit då.
Det kändes bra alla dagarna när jag sköt, men det ville sig inte poängmässigt. Det var lite synd.

Har lagt ner ganska mycket träning nu på sista tiden inför den här tävlingen, lite surt att inte få visa vad jag egentligen kan. Frustrerande låter nog bättre t.om.. Har skjutit väldigt bra på träning senaste tiden. Men jag antar väl att jag får betalt för träningen så småningom, har legat i ganska bra nu och det ska jag fortsätta med! :)
Resan har varit kul och givande ändå! :)

Bilder från Haag kommer när jag orkar ta fingrarna ur röven och lägga in bilderna i datorn.

Nu ska jag ringa Elin en sväng, sen äta. Och ikväll blir det lite pralin-bak med Sandra till vårat PA! Blir nog säkert bra :P

Aja, det var väl en fin början på en "omstart" ? Yeeees it was! :D  HEJS!


RSS 2.0