Blablabla

Bara i din fantasi är allt i ditt liv underbart och perfekt .
Men om du någon gång skulle öppna dina ögon , se upp , och tänka efter en stund ,
så skulle du märka att den underbara världen är byggd på förnekelse .
Du förnekar att livet har sina svåra stunder ,
att tankarna tänker även om du inte vill och att du innerst inne bara är rädd .
Du låtsas vara någon du egentligen inte är ,
Du gömmer dig bakom en glad fasad och ser bort från allt de dåliga .
Du vill inte veta av den dåliga magkänslan du har ,
de dåliga självförtroendet du lyckats lura alla att du inte har , finns .
Du döljer den bakom din sköld du alltid gömt dig bakom
för att slippa bli sårad och besviken gång på gång .
Prata om vad som tynger dig kommer inte på tal ,
du vill inte visa dig svag och sårbar för andra ,
du är rädd för att bli sparkad , hånad som du blivit förr ,
tanken på att saker ska upprepas gör att de vrider sig i din mage .
Dina känslor och tankar håller du kvar i ditt hjärta av stål ,
där ingen kommer komma åt dom .
Din rädsla av att bli sårad igen är din värsta tanke , 
de gånger de har inträffat har varit den sista droppen ,
så var det iallafall vad du hoppades på .
Men de har aldrig riktigt slutat droppa , likt en kran man inte lyckats stänga av .
Ur kranen droppar den sista lilla energin du har kvar att ge ,
men när kommer den sista droppen att falla till marken ?
En fråga som verkar vara utan svar ..
När du sitter i ditt dystra hörn slår de dig en fråga ,
När ska jag börja känna trygghet igen ?
Dina tårar faller sakta ner för din kind ,
du känner smaken av salt när tåren nått dina läppar .
De känns som en hel evighet innan den nått ner
Dina andetag blir allt svagare och dina ögon bli tyngre .
Du kämpar för att fortfarande andas , fast du helst bara skulle vilja ge upp .
Vart har all din styrka och allt ditt mod tagit vägen ?
Vad har gjort att du tappat hoppet om dig själv ?
Den glada och starka människa du en gång var ,
Människan som alltid såg allt positivt , den människan är som bortblåst .
De enda som finns kvar är din rädsla , rädslan av att förlora ,
rädslan , rädslan av att ge upp..

22.45

Du älskar
Jag älskar
Vi älskar
Men inte varandra..

Älska är ett starkt ord, men jag tycker om dig, det gör jag. Jag tycker om dig jävligt mycket. Jag kan inte säga så mycket mer. Jävla meningslöst när du inte känner samma sak. Det är deprimerande, men vad ska man göra...
Inte en dag utan att jag tänker på dig, jag drömmer mig bort i mina egna tankar. Det är så otroligt lätt att deppa ihop för en sån här sak, jag har klarat det förut. Det var egentligen värre då än vad det är nu. Men den här gången kan jag inte släppa taget, det kunde jag då. Jag kan bara inte. För så fort jag ser dig så hoppar hjärtat ur kroppen, helt okontrollerbart.

Jag vill!

Fredag

Sista dagen på praktiken gjord. Jag har haft hur kul som helst den här veckan! :) Jag har antagligen sommarjobb också, inte helt säkert, men antagligen :)

Idag? Jaa, jag har jobbat till 5, sen har jag varit hemma, kollat på tv, fixat med geväret lite. Fått mig en jävla tankeställare?
Hur ska jag göra? Med tanke på vad som hände igår.. Får se. Fick mig en riktig tänk om ialf.

Imorrn ska jag tävla, i Filipstad, hoppas de går bra, har gått hyffsat för mig den sista tiden.

Nu orkar jag inte skriva nåt mer..

Jaha..

Men det är ju tur att folk vet mer om mig själv än vad jag gör! Och det värsta är ju att ni tror på skiten också..

Onsdag

Kanske ska skriva ett normalt inlägg för engångs skull. Nu när jag äntligen sitter vid en dator menar jag. Men jag har fortfarande inte kopplat in den bärbara x)

Tredje dagen på praktiken gjord. Jag trivs och det är jättekul att vara där! :) Hoppas jag får sommarjobb också. Har försökt lära mig de 3 olika kassa apparaterna, 2 spelkassor och en vanlig. Och spelkassorna och spelapparaterna är inte nådiga kan jag lova. Jag har inte lärt mig dom än, och det är en massa man ska kunna. Stället jag är på är ombud för systemet också. Jag sköter dom beställningarna och packar upp de varorna, numrerar dom så att människorna får rätt saker ;P Jag får göra en massa, det blir inte så mycket dötid det är kul! :) Hoppas verkligen jag får sommarjobba där också.

Hade träning igår, sköt tusenskönan. 193 blev det. Det är väl hyffsat så jag är nöjd :) Efter det tränade jag lite vanligt, det gick hyffsat det med. Det är så kul när det stämmer och allt känns bra!

Imorrn ska vi beställa stock probably :) Det blir en ialf :)
Och skyttekläder med, Martin ska måtta mig på lördag, sen ska jag besämma färgerna nångång, skitsvårt ju.. Bortskämda ungejävel som jag är.. Men jag ska jobba till mig lite också.

Nu låter jag helt plötsligt positiv. Det är jag också, till en viss del. Men inte till det jag borde glömma. Inte lätt inte.. Jag försöker verkligen!

Nu ska jag ta mig nåt att tugga på. Typ en kinder-maxi eller nåt ;)

Det du inte dör av gör dig starkare

Tisdag

Jag mår inge bra. Jag orkar inte ens ta mig tid att sitta vid datorn. Därför mobilbloggar jag. Det är den psykiska biten igen, jag orkar verkligen inte med detta.. Nog för att jag tänker för mycket och nog för att det har hänt lite saker. Jag vill vara glad, det har inte gått en dag hemma utan att jag har gråtit. Det är inte så bra kanske, men jag har anledning.. Och det är dig jag har tänkt alldeles för mycket på den senaste tiden, att man aldrig kan sluta.. Det är lättare sagt än gjort. Jag vill men det går inte! Ryck upp dig för helvete johanna!

Lite senare

Jag kom hem fram grannen nyss, kul att få träffa henne :) Det var ett tag sen sist.. Har nyss kommit ur duschen, ska torka till mig lite framför kaminen, sen ska jag knoppa. Om jag ska orka upp på praktiken..

Söndag

Jag har inte orkat koppla in den bärbara än så jag sitter vid den andra burken. Ska ta mig ork nångång..

Idag har jag varit på tävling. Jag vann.. Med över 40 poäng.. De som var med i klassen sköt inte så jävla bra med andra ord. Jag sköt bäst av alla ståskyttar som var med idag, det var lite coolt tycker jag :)

Har även fått skrattat och jävlats med Linnea :) Du gör mig glad! <3

Nya måttsydda skyttekläder ska beställas snart och antagligen en ny alu-stock till korthållsgeväret :) 20000 kommer det att kosta om vi köper stocken med.. Det är inte säkert, allt beror på ekonomin..

Jag har all anledning att vara besviken på dig, så kom för fan inte å säg nåt annat!

Imorrn börjar min praktik på Jlt´s, medans Linnea har sportlov.. Känns lite sådär faktiskt, jag vill ju umgås med dig! <3

Om jag ska ta och ta tag i mitt liv nu, kan ju inte sitta här..

Jag är hemma

Och lever gör jag också. Jag har inte orkat koppla in datorn så det har inte blivit nåt bloggande för min del. Jag mobilbloggar för tillfället. Jag skriver ett mer ingående inlägg imorrn kväll. Annars kanske jag skriver ett kort mobilinlägg under dagen. Men jag ska på tävling så risken är ändå liten :p hoppas det går bra för mig :) Nu vet ni att jag lever ialf.. Hörrs imorrn kväll!

Torsdag

Idag är jag frånvarande, jävligt frånvarande.

Onsdag

Det smakar järn i munnen. Jag går till spegeln och gapar. Det rinner blod från min smiley! :O Asmycket.. Det blöder än, jag fattar inte.. Jag har inte ens rört den. Men det slutar väl snart. Och kommer jag inte till skolan imorrn så har jag dött av förblödning typ..

Jag har vart i Östersund idag. Jag var på första lektionen, tog ledigt de 2 sista. Sandra, Elin å Micke var med, det har varit kul :) Införskaffat en massa nödvändiga saker :P

Imorrn kommer pappa hit! Med tv och GH :) Jag har inte städat klart än.. Jag dammsög förut, men ja måste plocka med en massa saker som jag har överallt. Och tvätta.. Men det finns ju inte en enda jävla tvätt tid kvar som jag kan ha, undrar hur det ska gå, kan bli spännande. Det kanske blir natt-tvätt.. Det är inte lätt inte..

Nu måste ja hämta nåt mer som kan stoppa blodet i käften..
Sen ska ja nog plocka lite..

Tisdag kväll

Offrar mig för ett sista inlägg för idag. Jag började att röja på rummet förut, men mer än så blev det inte. Dammsugaren får göra sitt jobb imorrn kväll och jojjo med. Att göra klart.

Och nu över till dagens I-lands problem:
Nu sitter jag här å har vädringsluckan öppen å fryser. Men då tänker väl ni att jag borde stänga den. Men stänger ja den så blir det så varmt så att man inte kan vara i rummet. Och sänker ja värmen ett snäpp på elementet, då blir det svinkallt. Elementet funkar bara om jag har på högsta värmen. Så därför får jag leva med att öppna å stänga vädringsluckan stup i ett.

Nu blir det duschen. Sen en film kanske.

That´s it.

Tisdag

Jag har haft matteprov idag, på första lektionen. Matte B och geometri, ganska lätt faktiskt :) Gick hyffsat tror jag. Svarade på alla G uppgifter utom den sista. De andra lektionerna orkar ja inte nämna nåt om. Hade skytte förut, känslan är underbar, men idag var det stolpe ut, jag hade en massa massa 9,9 och 9,8. Men men, det känns hur bra som helst så jag är nöjd ändå. Fysen idag var ganska kul, större delen innebandy, sen basket den sista kvarten. Gjorde faktiskt ett mål på innebandyn mohaha ;)

Tänkte faktiskt börja städa rummet nu, bör göra det innan pappa kommer hit upp, han kommer på torsdag kväll och imorrn har jag andra planer :) Så jag lär börja nu , och jag har tvätt tid ikväll. Lär röja undan på mina byrås (skiter i vad plural formen av byrå heter) för där ska tv:n stå. Och mitt gh, jag kommer bli nörd haha.. Jag längtar!! Sen på fredag bär det av hemmåt, ska vara hemma i två härliga veckor. 1 veckas praktik, och en veckas lov.

Om man ska börja städa nu kanske..

Jag vet inte.

Blicken som värmde.
Tårarna som rann.
Den där låten som spelades just den där kvällen.

Ett lyckorus i hela kroppen, i samspel med en depression.
Blandade känslor som sitter kvar i hjärtat än idag.
Jag vet inte vad jag ska göra, jag orkar inte med detta..

</3


Söndag

Igår hade jag jävligt kul! :) Men mindre kul å vakna imorse.. Haha, ja sov hos Sandra på en madrass och hade en ryggsäck som kudde. Ont i nacken.se
Ställde klockan på 07.30, vaknade och kände att min överläpp var enormous gigantus. Verkligen skitstor. Min nygjorda piercing mådde inte bra efter mitt stora alkohol intag igår. Haha, så kan det vara.. Jag mådde inte så bra av det jag heller.. Skulle vara i skjuthallen 9 så det var bara att pallra sig till sörgård 20 över 8. Bytte kläder å försökte tvätta bort gårdagens smink och fräscha upp mig lite. Sen var det bara å gå ner å skjuta. Det gick bra! GLAD! Allt känns verkligen kanonbra, det är så kul!!

Sen var jag hem till Sandra å firade henne, hon fyller nämligen 18 idag! :) GRATTIS IGEN FÖR FEMTE GÅNGEN <3
Där åt vi tacos och tårta mums! ;P Jag har även kommit fram till att jag ska byta säng med Sandra, hon får ta min jävla sörgårds säng på 80 cm så tar jag hennes mjuka 105 cm säng. Jag går i förtjänst ialf ;)
Känns som att det blev ett flumm inlägg, men skitsamma.

Nu ska ja göra klart engelskan, JAG HAR BÖRJAT! Men grattis! Har skrivit 1 A4, den skulle vara mellan 2-3 sidor. Känns bra det här, för det finns ingen mer fakta om gubben.. Ska se vad jag gör åt den saken, brukar vara bra på att komma på ideér.. Det löser sig säkert, NATTPLUGG!!

Lördag

Jag är ett levande bevis på att man kan vara nöjd efter att man skjutit även fast poängen kanske inte var den bästa.
Men känslan när jag stod å sköt, allt stämde, allt kändes underbart bra, stillahållningen, balansen, verkligen allt! Det kunde lätt ha varit 10 poäng bättre, men jag är ändå glad och nöjd, det känns så kul att det stämmer. De sakerna jag har ändrat på träningarna under veckan gör skillnad, en jävla skillnad, handen som ja ändrade på gör mest skillnad, det blir mycket mer stabilt, jag är glad att känslan är där igen! :) Imorrn kanske jag har decimalerna på mig sida, för det hade jag inte idag.

Snart ska jag hem till Sandra :) Jag, Sandra, Elin och Micke ska ut å äta, för Sandra fyller 18 imorrn! :)
Sen ska vi förbereda festen, det kommer att bli så kul! Synd bara att det är tävling imorrn med, men det kommer inte hindra mig från att ha kul ikväll, det har gått bra förut, så då gör det säkert det imorrn med :)

Jag är glad, det är så skönt att det känns bra igen!!

___

Världen är för bra för mig, om jag ändå kunde räcka till nån enda jävla gång...
Att aldrig räcka till även fast jag försöker mitt bästa. Jag kan inte vara alla till lags dygnet runt, det är ju för fan omöjligt.
Förlåt för att jag finns eller nåt..

Fredag

.. den trettonde faktiskt. Serena kom fram till att det är fredag den trettonde nästa månad med ;P
Har inte haft så jättemycket otur idag. Nästan bara 1 motgång. Skjutjackan gick inte igenom klädkontrollen nyss.. Pga vissa skäl antar jag, ta iiiiiiiiii människa.. Den har alltid gått igenom förut så ska göra om klädkontrollen imorrn, annars så får jag väl flytta knapparna. Det är 2 som skulle flyttas tydligen, i värsta fall. Problemet är att det inte går att flytta den ena knappen av vissa skäl som ja inte orkar dra upp och förklara. Hoppas det  bättre imorrn, annars vet jag inte vad jag gör..

Har gjort 2 prov idag. 1 i natur o 1 i svenska. Natur gick hyffsat. Svenskan har jag ingen aning om, chansade lite hej vilt..

Får se vad jag ska göra ikväll. Kanske bara sitta å möggla på sörgård om inte Sandra räddar mig. Verkar som alla ska på det där jävla discot..

Torsdag kväll

Har varit nere och skjutit. Det gick väldigt bra idag så det kändes underbart! :) Ändrade på en del saker också. Bakkappan, skytteglaset och sen så ändrade jag på hur jag har vänster-armen. Blev en jävla skillnad kan ja säga, fast bara till det positiva :) Det kändes mycket stadigare och så, så det känns kul :)

Vi har haft en kulturvecka på hjalmar. Allt mellan lady & lufsen lunch till  öppen scen och krigsfilm. Spännande. Men jag kan säga att filmen jag, Sandra å Elin såg var sådär. Infödd soldat hette den. Slutade kvart i 1 idag, göttttt! Gick hem till Sandra en sväng och sen upp till sörgård.

Nu blir det lite kvällsfika, sen plugg plugg plugg och åter plugg.. Eftersom ja inte kunde göra naturprovet i onsdags så ska ja göra de imorrn. Sen så har jag engelska redovisning ( jag har inte börjat på arbetet än ) och som ett stort + i kanten så har jag prov i svenska imorrn. Språkhistoria. Kul. Int.

Nu ska ja göra nåt vettigt.
Hejs

Ny design!

Nästan helt klar nu, men inte riktigt :) Ska ändra på lite småsaker sen efter att jag har varit i skjutit.

Kommentera! :)

Icke

Jag lägger ner mitt designande idag, bloggen är cp så det går inte att göra nåt för att allting avbryts. Får se om jag orkar och hinner göra nåt imorrn :)

Blogggggg

Nu ska jag leka lite med min design så det kan se lite konstigt ut ett tag framöver :P
MEN jag har faktiskt gjort en kopia av alla mina kodmallar från den gamla designen ifall det går åt helvete ;)

Onsdag

Slapp dag. Mer slappt än vanligt typ. Spelade curling idag för första gången.

Elin piercade en smiley på mig förut, najjjjjjs! :) Men det gjorde väldigt ont. Ska sätta i en bcr om några veckor när den är läkt, nu syns den bara när jag gör grimaser ;P

Var på gymmet och biffade lite, behövligt det med.

Fy satan vad trött jag är, verkligen astrött. Men nu ska ja ner i skjuthallen å skjuta i 2 timmar, har träning.. Ska se hur det går, i bästa fall somnar jag inte.

Skriver sen!

Tisdag

Har gått väldigt fort. Hade bara 1 normal lektion idag. Matte var det och jag gjorde faktiskt nåt den här gången. Sen hade vi bara 20 min geografi för vi skulle på nåt grejjs i aulan. Och ingen svenska för att vi skulle på saga och lyssna på en föreläsning om Homosexualitet typ. Efter det hade jag skytte, det gick röööv idag. Kändes kanon, men skotten tog verkligen inte där jag trodde jag tryckte av. Man har sånna dagar ibland, hoppas de går bättre imorrn.. Sen var det fys, där spelade vi innebandy och badminton :) Jag älskar badminton :)
Efter det så har jag inte gjort så mycket mer, Sandra var här en sväng, vi gick ner på Konsum, jag och mitt coca cola beroende.. Jag köpte en cola om ni inte fattade det.. Sen upp hit igen och vi gjorde typ.. Inget ;P Det är vi bra på :P
Nu blir det film, eller kanske lite plugg, har naturprov imorrn.

Plugg - Film - Dusch - Film - Datanörda - Vara social - Säng

Typ nåt sånt skulle jag tro.


Alla är modiga när fienden flyr.


Trallallallala

I got a secret.
It's on the tip of my tongue,
it's on the back of my lungs,
and I'm going to keep it
- I know something you don't know.

Det är bättre att hålla käften.


Måndag

Jag är i Ström igen.

OCH jag höll på att försova mig imorse, är inte direkt förvånad med tanke på allt..
Men Sandra skrev sms till mig och jag vaknade. 09.10, skolan börjar 09.30. Jag hann, men det var jämt också.
Var på alla lektionerna, sen hade jag träning. Det gick ganska bra, kändes som att jag faktiskt lärde mig nåt utav min skjutning idag :) Det är skönt, hoppas allt släpper om jag fortsätter träna på såhär :)

Nu sitter jag här, ska kolla igenom min bilddagbok en snabbis. Sen ska jag städa klart. Har börjat plocka i sakerna ialf, men det är miljontals saker kvar. Och dammråttorna har hemsökt mig idag. Det problemet ska också fixas.

Ha det!

Hemma

Jag är hemma och jag lever, mer än så orkar jag inte skriva.
Imorrn åker jag upp igen.

Jag lever, nu vet ni det om ni trodde nåt annat.

'--''''--'

Maybe I'm not guessing this time.
What if baby I just want you to be mine?
It hurts when something beautiful
has to end before it starts.
I thought I packed it all
but I forgot my heart.

Jaag

Kan väl bjuda på en bild på mig själv för engångs skull ;P



Torsdag

04.50 åker jag hem, göttt!!

Nyss kommit från fysen, vi hade innebandy idag :)
Om ca 15 min ska ja ner i skjuthallen å skjuta i ett par timmar, efter det ska jag packa och packa lite till.
Sen ska ja sitta uppe och uggla och uggla lite till, tänker som sagt inte lägga mig, för då tar jag mig inte upp :P
04.30 drar jag till busstation, kom gärna å joina mig! ;)


Onsdag

En dag närmare tills jag åker hem, ska bli väldans gött faktiskt..
Idag: 2 lektioner, hade egentligen 3, men var inte med på gympan, är ju som sagt inte frisk.. "Slutade" 10.45 idag.. Efter det var jag med Sandra en sväng :P Sen var det skytte, gick inge vidare idag.. Men ställningen kändes bra ialf, så det är väl ett + .. Sen var det upp till sörgård å äta, sen ner till skjuthallen igen, mööööte.

Imorrn har jag bara 2 lektioner och jag börjar halv 10 och slutar 2, gött!


SO FAR AWAY

Tidsfördriv

Var kommer du ifrån? Långt från Strömsund
Heter? Johanna aka jojjo
Hur gammal är du? 17, blir 18..
När fyller du år? 17 november
Jag samlar på? Dammråttor
Gröna eller röda äpplen? Inget av dom
Vem ringer du när du är arg/ledsen? ingen.
Vilken tid gick du upp idag? 8
Har du sovit i din egna säng inatt? ao
Har du sovit ensam inatt? Jo
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? aa, hallå
Vad ska du göra ikväll? kväll nu.. Snart sova.
Vad ska du göra imorgon? Antagligen skola, om ja orkar och sen lite skytte..
Var vill du bo när du blir stor? Vettefan..
Vad vill du bli när du blir stor? Den som det visste
Är det okej att gråta? Jorå
När grät du senast? Söndags
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar!
Laddar du ner musik och filmer från internet? När jag är hemmaså händer det att ja laddar ner nån låt, men inte mycket
Skulle du göra om du vann en miljon? Bra fråga
Bär du glasögon eller linser? Glasögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nää
Har du piercing? Tungan, läppen, näsan och ett antal i öronen. Har haft i naveln också, men den sket sig..
öronen? ja
Har du tatuering? nope
Vill du gifta dig? Vet inte
Vill du ha barn? Nån dag förmodligen
Solar du ofta? på sommarn.. om vädret tillåter det
Är du bra på att laga mat? Tillräckligt
Gillar du att dansa? ne
Hur vig är du? Som ett kylskåp ungefär
Vilken är din favoritglass? Den på moccacinot, lätt!
Tror du på ett liv efter döden? Kanske, det lär ju märkas 
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvälls
Vilken ögonfärg har du? Grönblå typ
Vilka hårfärger har du haft? ojj, några stycken det
Är du beroende av något ? Joo
Röker du? Händer
Senaste låten du hörde? Soundtracket till Zoey 101
Brukar du bädda sängen? När jag orkar
Har du kysst någon under den senaste veckan? Jaa..
Vad var det senaste du sa? aa visst
Vem kramade du senast? Sandra
Saknar du någon nu? JA!

J

Jag har ingen ork eller lust till nånting längre. Säkert beror det på att jag är sjuk.. Men ändå, den tanken är inte så jättekul precis..

Jag är trött på den här skiten nu, jag vill HEM!
Bara för att få vara hemma, sova i sin egna säng, krypa ner i soffan under en filt och bara vara. Nåt man inte gör här precis. Bara för att få känna den här hemma känslan.. Nog för att det är skönt att inte bo hemma, men det är inte alltid kul att sitta 58 mil hemifrån, inte när man får hemlängtan.. Och inte när man är dödssjuk, när man är hemma blir man ompysslad och bortskämd.. Vilket man inte blir här..

Ta mig hem nu, tack!!

Tisdag

Hemma idag med. Har ingen ork till nåt. Har kollat på film nästan hela dagen.. Jag är sämre idag än vad jag var igår, hoppas de går över, för jag vill kunna åka hem i helgen :/ Jag orkar inte ens sitta rakt upp såhär, för då börjar de å snurra..

Det här suger

Jag är sjuk IGEN. Hur kul är det då? Det var ju bara 2 veckor sen jag var förkyld..
Igår kväll hade jag ont i halsen. Imorse när jag vaknade hade jag 39,5 i feber och ingen röst alls. Jag drog mig iväg till skolan för att se om jag orkade vara där, men det gick inge vidare. Jag var i skolan i 45 min typ, sen orkade jag inte. Då gick ja upp till sörgård å la mig i sängen, sov i 3 timmar och vaknade för lite drygt 10 min sen.

Bota mig! :/

19.37

Nu ska jag klaga, för det är jag bra på.

Jag har ont i ryggen, där nere vid svanskotan.
Det är svin varmt och kallt på samma gång. Måste öppna vädringsluckan för att inte dö av värmeslag, och när jag öppnar den så blir de kallt istället..
Min hals gör ont och det känns som att jag hostar upp lungorna varje gång jag hostar.
Jag är trött och allmänt überseg.
Ja, det var nog allt.

Låtsas inte som att du älskar mig, var ärlig istället..

Söndag

Kvällen blev inte alls som jag hade tänkte mig men.. Det gick väl ändå men just den där tanken jaja.. Det var inte så snällt, men då vet man tills nästa gång ungefär.. Jag blev lagomt full för engångs skull. Och bara för att idiot-johanna var ute och gick i -25 inatt så har hon världens rethosta, det känns som att jag kommer hosta upp lungorna snart. Bra gjorrrrt.

Snart ska jag till Sandra, vi ska beställa lite piercingsmycken tror jag :P Sen får man se vad vi gör, förmodligen minsta möjliga :P

Nää, nu ska jag kissa. Skriver mer senare!


This is the best feeling. I need you right know! (?)

RSS 2.0