24 december

Julafton! Var länge sen jag skrev nu, har inte haft tid eller ork. Har blivit 12 timmars arbetsdag för mig några dagar nu..

Men som sagt, jag är hemma och jag lever.

Imorrn ska jag vara med Linnea! :)

Julklappar, tycker vi om, eller ialf jag ;P

Har fått pengar, Escada parfym, ny skjuthandske, en tunika och lite sånt så jag klagar inte :)

Har ni fått nåt kul i julklapp? :)

Nu ska jag göra nåt som är mer vettigt än att sitta här.

Ha en fortsatt bra julafton!

20 december

Jag är hemma! Fast jag har inte varit hemma så mycket med tanke på att jag jobbar 10 timmar om dagen varje dag fram till julafton. Hann även med att skjuta DM idag, det gick inte bra. Inte alls.

Skriver nog mer imorrn.

Mohahaha

Hejdå

Torsdag/fredag 02.55

Nu är det bara lite drygt 1,5 timme tills man ska till bussen. Eftersom att det är så jävla kallt ute så har vi beställt taxi till busstationen så att man slipper släpa på alla saker hela låga vägen dit.

Skolan idag var meningslös. Värdelöst. Men det blir vad man gör det till.. Spelade hockey bockey på fysen :) Sen ner till skjuthallen å packade ner mina skyttesaker, sen gick jag till Elin, den vägen har aldrig varit så lång förut, trodde jag hade förfrusit innan jag kom fram. Det var -24 då, det skulle tydligen bli ännu kallare nu inatt :P Usch.

Ska bli gött att komma hem imorrn ialf, slippa skolan ett tag, men bra som jag är så har jag skjutit fram 2 prov så jag har 3 st att göra när jag kommer tillbaka. Att man aldrig lär sig.

fjdlhfkjdfnkdfgudikmfnjhgfkgfjokhjfi  :( <3

Onsdag

Vad fort det går, snart åker man hem! Bara 1 skoldag kvar nu.

Idag var över en förväntan, ndet var ändå ganska kul med klimatrollspelet, inget roligt att förberade allt, men resten  var okej, och Christoffer gjorde min dag x)

Nu snart ska jag äta, tacos var det på menyn idag. Sen serietävling, framflyttad 1 timme så jag är nog inte klar föränns runt 8 skulle jag tro..

Psykologiprov imorrn som jag måste plugga till, har inte öppnat boken än..

Tisdag

Dampade lite i det senaste inlägget, men det får man göra ibland.

Ingen miljökunskap för mig idag heller.. Skärpning Johanna!

På träningen idag sköt jag 391, känns bra! Nog för att det bara är träning, men det känns bättre när man kan skjuta bra, då vet man att man kan! :) Sen hade jag utvecklingssamtal, gick bra :P Sen fys, där spelade vi innebandy å basket och sprang några varv runt runt runt..

Nu väntar jag på Elin, mohahaha. Sen ska vi till Sandra antar jag :) Sen måste jag plugga, vill inte ha det där grejjset imorrn, usch nej!


lmf backwards

Det här suger så jävla hårt. Jag vet inte vad jag ska göra, men det spelar ingen roll verkar det som..
Fy fan för det här, jag finner inga ord, det är frustrerande. Ska bli härligt att komma bort tror jag, fast ändå inte. ååååh




Jag behöver veta Jag vet

Måndag

Skola, klimatskitgrejjs.. Vill verkligen inte det på onsdag, det kommer gå åt helvete :P

Ska snart ner å skjuta ialf :) Sen är det julmiddag på sörgård, med jultal och paket å så :)

dslksdmscsklmkdöammsfnamösldnknfdmaföldsfslmfsöldmfsdlmfejnfmkd
dlfkdfkdnfaflvfhptöhthlgkhoår
dfldkfldklfdkkfld
ddfdäölfäd
fldlfödlfö
dmfldml
fdööfd,
kflfdö
fldd

Bättre att skriva så så att det inte blir några missförstånd.

Söndag

Sov bort halva dagen, kanske lika bra det för här finns det inget att göra :P Pistolarna är i Sundsvall på tävling, och några andra är nere i skjuthallen. Funderar själv på att gå ner sen, då har jag skjutit 8 dagar i rad :P

Jag är hungrig, vill ha mat!

Trevlig kväll hos Sandra igår med Elin :) Fet kväll, med betoning på e:et ;P

haha, vad ska man göra? Skulle behöva städa rummet faktiskt, det får nog bli så.

Lördag 01.16

Jag skulle behöva skriva av mig, men det är ingen bra idé. Risken är att jag själv börjar på att grina och det vill jag inte. För det andra så skulle inte så många bry sig, för det tredje så är det bara ett par personer som vet om det, för det fjärde så finns det inget man kan göra åt saken, det är bara att vänta och se vad som händer. Det är så frustrerande, jag trodde aldrig jag skulle få konkurrens av dig när det gäller sånt här, aldrig, aldrig..

Jag trodde lite först ifrån början, innan du kom in i bilden.. Jag förstår inte hur det hände..

<3 :(

Torsdag

Imorrn är det fredag, vart tar dagarna och veckorna vägen? :O

Dagen har bestått av skola, hockey bockey och skytte. På skyttet sköt jag Värmlandsserien, fick ihop 386, det är okej för mig :P Många 9,9..  Sen sköt jag några skott till så efter 60 hade jag 578. Där hade jag oflyt.

Nu ska jag fördriva lite tid på facebook eller nåt x)


Du är söt och jag kan inte rå för att jag tycker om dig. Man kan inte styra över sina känslor..

18.33

Nu har jag skjutit 40 skottsmatchen, fick 385 så det får duga. Även att jag började med 95 med 5st 9,9:or lite irriterad jag var då.

Mina föraningar verkar vara sanna, verkar så mer och mer för varje dag som går.. Jag vill inte! :(

Onsdag

Kulturdag på hjalmar idag. Har sett 2 filmer varav den ena somnade jag på, det var härligt :P Sen har vi lyssnat på Tobias Rawet, en av de som överlevde koncentrationslägren. Det var rätt så intressant! :)

Nu snart ska jag ner å skjuta!

Tisdag

Skrev inget igår, men det gör inget för det hände inget speciellt, som vanligt. Tränade lite å så.. Såg film på kvällen.

Idag tisdag: Jag gick inte på min första lektion, huvudvärk var orsaken till det. Har fortfarande ont, men inte så illa som det var i morse när jag vaknade.. Håller på å göra pulversoppa nu, sen ska jag på religionen..

Hejs!

Söndag

Oflyt. Slarv och allt det där. Jag sköt hyffsat ända tills sista skottet, jag behövde skjuta en 99 serie på de 10 sista skotten för att persa, sköt en massa tior ända till det sista skottet, där klämde jag in med en klockren 7,8. Jag vet inte vad som hände, jag var nervös för jag visste om jag satte en tia så hade jag nytt pers. Jag kom åt avtryckaren där jag inte skulle ha tryckt av, jättelätt hänt märkte jag. Surt, oh yees! Man blir så arg på sig själv när sånt händer..

Jag vet att jag kan ialf, ny testtävling på fredag igen. Får se hur det blir då. Förhoppningsvis så gör jag inte om samma misstag igen.


Lördag

Idag har det varit skjuthallen den mesta delen av dagen. Första gången jag sköt var riktigt jävla dåligt, det var så att tårarna brände kan jag säga, usch! Har inte skjutit så dåligt på väldigt länge. Andra gången jag sköt så persade jag! :) Fast jag är ändå inte helt nöjd :P Med tanke på hur träningarna och träningsmatcherna har gått, fast då vet jag att det finns många poäng att hämta.

Efter skjutningarna var vi ett gäng som gick å åt pizza, jag åt kebab x) Sen bastade vi, och sen en massa dötid på sörgård. Ungefär.

tagga inför tävlingen imorrn!

Fredag

Nu ska jag sova, ska upp imorrn och skjuta Reg-kval, hoppas det går bra! :)

De sista meningarna får bli lite anonyma, känns lite för privat för att skriva det här :P

.......................................................................................................................................

00.44

Nu är det fredag teoretiskt sett. Men först ska jag sova lite hade jag tänkt :P
Jag har inte gjort så mycket idag, varit i skolan, började på kunskapsteorin på filosofin, och hann klart med det också! Sen var det hockey bockey för min del, det är kul :) Annars har jag inte gjort så mycket, varit lite social å så..

Nu ska jag bege mig till sängen bakom mig och se om jag kan somna. Natti!

Sakna

Det var inte jag som log
det var himlen över dig
du föll och jag tog emot
och jag släpper aldrig dig




Det blev så fel, herregud du skulle ju fylla 14 några månader senare :(


21.58

Vi hade serietävling förut. Jag började verkligen pissdåligt de 21 första skotten, eller ja, hälften av dem ialf. Sen sköt jag 18 tior på rad, det är najjjjs :D

Tycker våran psykologiredovisning gick skapligt ialf haha..
Det är tråkigt, finns inget att göra! Nu ljög jag nog. Jag har en massa skolarbete, men jag orkar verkligen inte.

Det är tråkigt med inlägg utan bilder, men nu är det så att jag är lat och orkar inte lägga in bilder från kameran, det kommer en annan gång :P

2 december

Nu sitter jag här på min monster håltimme, fast har bara 1 timme kvar av den.

Fick reda på att jag kommer att få VG i religion idag, najjjjs. Eller ja, såvida jag inte skriver IG på provet sa han, men det räckte med att jag bara skriver G, jag skulle ändå få VG, det är rätt skönt att veta :)

Snart ska jag redovisa psykologin, det har jag inte alls lust med, jag har lite mer än 2,5 A4 att säga, de andra har typ 1. Känns sådär, vet inte när jag sa så mycket på en redovisning sist x) Usch jag är lite nervös.

Nu ska jag göra pulversoppa, det innebär att jag bara ska koka upp vatten och sen hälla i pulvermixen haha!

Hejs!

Tisdag 21.07

Inte mycket sömn inatt.. Zombie på sista lektionen, höll på att somna flera gånger.

Jag måste prata med dig min vän, du kan säkert ge mig nåt tips på vad jag ska göra..

Fysen idag var jobbig, cirkelträning, innebandy och lite intervall på slutet. Jag har sträckt baksidan på båda låren, det gör ont, kan knappt böja mig framåt x)

Var till Sandra förut, nu har vi gjort klart våran psykologi film, äntligen! Nu ska man bara skriva om all fakta, ska börja lite smått ikväll, resten tar jag på min monster håltimme.

Inget vettigt har hänt med andra ord.

Varför tänker jag så dumt? Det är säkert inget, men man vet aldrig, lite misstänksam måste man få vara. Men inte så att jag mår dåligt av det..

01.14

Jag är fortfarande vaken.. Men det är inte så lätt att sova när tårarna bränner innanför ögonlocken!
Jag tänker för mycket nu igen, det blir alltid såhär då. Lika dum är jag som gör det ändå när jag vet hur det kommer sluta.

RSS 2.0