22.57

8,5 timmars sömn på 2 dagar. Känner mig ganska trött nu. Ska duscha först, sen blir det sängen förhoppningsvis. Har alldeles för många sovtimmar att ta igen.

Onsdag

Det känns som att det är torsdag, men det är det tyvärr inte. Haha, inte mycket plugg i skolan idag. På historia såg vi film, sen skulle vi skriva en uppsats. Jag har inte börjat än, men jag har kommit på ett ämne att skriva om ialf. Rasism. På religionen tog jag närvaro, sen gick jag därifrån. Mega-lång håltimme, 3,5 timme. Jag gick å åt med Elin, sen upp på sörgård å gjorde så lite som möjligt.
Fick igång Bonniers trafik skola 2009, så ska börja med det kanske, körkort!! :D

Sen på fysen blev det på med skridskorna, hockey bockey, och idioten blev det för hela slanten, det var kul :P

Ikväll har vi haft teambuilding, det var också rätt najjs :)


Nu ska jag kolla på när Benjamin mördar mitt tv-spel x)

Tisdag

Jag är så jävla trött. Sov 3,5 timme i natt. Har sovit mig igenom min första lektion. Nu har jag 2 timmars hål så jag sitter på sörgård. Ska koka nudlar sen hade jag tänkt. Sen har jag religion, vi får antagligen tillbaka våra prov idag. Hoppas det gick bra.. Lite sent men, jag fick spotify igår. Benjamin hjälpte mig :P

Nu ska jag fortsätta med att göra så lite som möjligt. Hejs!

Måndag

Igår pyntade vi Niklas rum, han vann skol-sm fält. Det blev jätte-fint HAHA :D Toms rum blev också fint :P Ska lägga upp bilder sen hade jag tänkt :P På kvällen hamnade jag hos Elin en stund, sen begav vi oss till Konsum å köpte dricka å chips, sen upp till micke å se film. Vi såg The Hangover (baksmällan) Den var najjs :P Sen gick jag till sörgård å kollade på mannen under trappan med Erik, sen började vi att kolla på svullo men såg inte klart. Kul att se reaktionerna när de kom tillbaka och såg rummen :D

Idag: 3 timmars samhälle, det gick ganska fort idag. Vi filmade, och det blev en massa skratt x) Nu är det mesta gjort, bara lite redigering kvar så. Sen gick jag å Elin på sibylla och köpte en fun-box. Skolans fisk är inte god.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i 1 så att jag dra ner till skjuthallen.

Efter träningen ska jag hem till Elin som fyller 18 idag :D Grattis min vän <3

Nu orkar inte jag skriva nåt mer. Återkommer sen!

Söndag

Känner att jag måste skriva om mig helg litegrann..

Fredag: Var på Sörgård hela kvällen, fast det var inte planerat, men det blev så ialf :P Spelade lite biljard, såg på idol och lite film.

Lördag: Igår var det barnkalas :D Det var jättekul :P Vi hade 5-kamp, och tårtätande, paketöppning, lite prat och så, trevligt, sen var vi några som gick ut å åt efter det. På kvällen blev det fest, drack inte så mycket själv för en gångs skull.


Undrar vad som händer idag? Jag har ialf slängt i lite tvätt i tvättmaskinen, och dammsugit mitt golv. Jag måste ner och köpa cola sen. Träffa Elin och Sandra sen kanske. Får se :P


:)

Lördag

Jag har alldeles för mycket att skriva om, men det får vänta tills imorrn, för nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen :)

Torsdag

Idag har mina skyttekläder kommit! :D Har varit ner å skjutit lite i dom, steeelt xD Och Micke sa att de skulle lägga mig på golvet till veckan, jag kommer inte att ta mig upp.

Jag sitter och väntar.. Jag är säker, helt säker nu.

22.48

Var ner på gymmet förut, inte helt frivilligt, men nästan :P Var där i 1,5 timme.
Sen upp på sörgård å duscha, sen blev mitt rum invaderat :P Blev lite prat och idol-tittande :) Kortspel har också hunnits med, tiden går fort så snart om ett tag ska jag krypa ner under täcket, men jag måste bädda sängen först madrassen och påslakanet är inte riktigt där de borde vara xD

Jag tror jag tycker om dig

Onsdag

Började med historia. Sen hade vi dryg jävla religion i 1000 år typ. Sen lång håltimme, då spelade jag lite kort med några ettor, sen pluggade jag å Erika till provet vi hade sista lektionen :P Jag vet inte hur det gick, blev nog lite för mycket flumm, men det märks :P

Nu är den här känslan här, vare sig man vill det eller inte.

17.19

Det där gjorde jag bara för dig, hade det varit nån annan så hade jag inte gjort det :) Jag vet inte vad som händer. Jag känner mig jätte konstig. En massa tankar flyger runt i skallen på mig..
Kanske är det på gång, kanske..

Tisdag

Dagen började med att jag försov mig. Vaknade 5 i 8 och skolan började kvart över. Men jag hann dit i tid, hade hela 2 minuter över :P Nu har jag 2 timmars rast, fast jag har bara en timme kvar av den. Sen blir det religion och sen gå ner i skjuthallen och måla skåpen igen.

Det här kan bli kul att se hur det slutar

Måndag

Idag är det måndag, givetvis. Började med mördarlektionen. 3 timmars samhälle. Inte kul.
Efter det slutade jag. Då cyklade jag ner till skjuthallen. Där målade vi våra skåp, det kommer bli fint när allt blir klart :D

Fick spännande paket med posten idag. Det innehåll b.la mina skolkort. Jag ser ut som ett as, jag gör en skitful min xD

Jag har tänkt att sluta med Travian, spelet går mig på nerverna. I natt har jag fått 33 attacker. 33 jävla attacker. Sammanlagt idag så är jag uppe i över 65 attacker. Blää, skitspel.

Hejs!

Söndag

Igår hade jag myskväll hos Elin med kladdkake bak, och film :P Sen kom Sandra :) Sen blev jag terroriserad när jag kom tillbaka till sörgård haha :D








Ungefär så såg mitt rum ut till 4 inatt x) Mitt nystädade rum är inte så nystädat längre, undrar vad det kan bero på xD Jag var skapligt trött när jag skulle upp för att plocka i skjuthallen imorse :P

Idag har inte hänt så mycket, var och åt på Sibylla med Erik, Emelie och Benyamin förut :) Sen blev det alldeles för många timmars tv-spelande, man kan ju inte direkt fösa ut folk :D

Nu ska jag försöka göra nåt vettigt, men det är inte så lätt :P


Det är bara er jag hör, det är bara ord jag hör, det är bara er jag ser..

Lördag

Gick upp vid 11, hade tvättid halv 12. Så nu tvättar jag för fullt. Har även städat mitt rum, nu ser det nästan fint ut ;P Bäddat rent i sängen har jag också gjort, längtar tills jag ska lägga mig sen :P Nu är det lite små-fix kvar bara, det tar jag sen :P

Jag överväger nog att gå ner till skjuthallen och skjuta 1 timme. Det är så otroligt tråkigt här! Sen blir det mat, sen ska jag höra vad mina vänner har för sig :)

Det är inte lätt inte

Fredag kväll/natt

Det var precis som jag trodde. Helvete.
Jag trodde verkligen inte.. Hur? Det var ju jag som ville!
Inte du, det passar inte in alls. Jag fällde t.om tårar för dig igår, det är nästan illa. Vad jag inte orkar med det här.
Jag vill inte! :(


Skriver nog mer imorrn om min dag idag. Nu blev det komplicerat ser jag. Jag ska inte sova än, blev hur pigg som helst. Får se om jag vaknar på ett lite bättre humör än vad jag är på nu..

Det är absolut inte kul längre

Är det som jag tror och som det verkar och som dom säger, då gräver jag ner mig.
På riktigt..

Onsdag

Igår blev det inget bloggande, jag är lat. Var hos Elin en sväng, sen gick vi till Micke å såg film sen blev det idol. Sen gick jag till sörgård å var lite social. Sen blev det dusch och plugg, alldeles för sent. Kom i säng efter 1.

Idag. Jag har haft religionsprov, det gick ganska bra tror jag. Det var lättare än vad jag trodde. Nu sitter jag i datasalen på min extrema håltimme, den blev ännu längre idag eftersom vi fick gå när provet var klart. 3 timmars rast, wihoo! Börjar om 1,5 timme, psykologi. Det blir nog godnatt för min del.

Sen är det fys, ska fråga om jag får cykla risselås.

Nú blev jag utkastad från datasalen.

Haha!

En gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp i var hand. Det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande.
Detta observerades av en poliskonstapel som hejdade gumman och frågade vad
som stod på.

- Tack, snälla konstapeln, sa gumman. Hela säcken är full med hundralappar men tro inte att jag stulit dem.
Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård när det
är match. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger: "Hundra kronor annars klipper jag av den."

- Det var inte dåligt! Skrattade polisen. Är det hundralappar i den andra säcken också?

- Nej, det är ju inte alla som betalar...

Måndag

Nu var det verkligen jättelänge sen jag bloggade, men jag har inte haft tillgång till dator när jag har varit i Kristianstad.

Det har gått bra, ialf 1 dag :) Sköt 184 i ställning, 1 poäng från pers..  Jag sköt en 5 i stå, det är ganska så surt. Jag hade 97 i ligg och 48  i knä så jag klagar inte, låg 4 inför finalen och slutade som 7. Jag var jättenervös innan jag skulle skjuta finalen, nästan vad som helst kan hända i en ställningsfinal så..
Fast nervositeten släppte när jag la mig ner och skulle börja skjuta haha :P
Den dagen är jag nöjd med!

Alla dagarna därnere har varit jättekul, skulle vilja göra det igen, nu på en gågn ;P Det blir inget mer korthåll för mig i år. Jag dumpade geväret med pappa så det är hemma nu.

Idag har jag tränat luft för första gången i år, det gick över förväntan bra. Jag fick ihop 383. Serierna blev 95 - 99 - 98 - 92
Den sista serien var onödig, men jag avslutade med 4 st tior :P

Ikväll har jag varit hos Elin, med Sandra. Trevligt :) Och jag råkade sova bort mötet som var på sörgård ikväll x)

Nu snart ska jag sova, har alldeles för många timmar att ta igen..

Nu blev det ett väldigt långt inlägg.


Säng säng säng sova sova sova

22.38

Har nyss kommit ur duschen. Imorrn minsann, då ska jag till skolan. Jag och min underbara hosta. Det kommer höras vart jag är haha!

Ikväll har jag inte gjort nåt, sett på film, nördat här. Jag ville skjuta, men jag får inte eftersom jag inte var i skolan.

Sängen nästa, med lite tv-tittande :)


Jag är döv på vänstra örat

Måndag

Idag har jag varit hemma från skolan. När man knappt kan andas från näsan och när man inte har nån röst så är det inte så stor idé att gå tilll skolan tycker jag :P Och jag hörde att på den enda lektionen vi hade idag var utan lärare, 3 timmars samhälle ;) Så jag missade antagligen inte så mycket.
Var till sjukan förut, fick bekräftat att jag har halsfluss, fick pencillin mot det. Elin har smittat mig x) Fast förkyldningen är värre tycker jag, har ingen smak eller nåt. Håller på å hosta upp lungorna, men det är lugnt jag lever ;P

Det är JSM till helgen, måste vara frisk tills dess!
Åker hem på onsdag med, mellanlandar över natten bara, sen bär det av till Kristianstad :) Har bara 1 skoldag kvar denna veckan och det är imorrn, måste dit å ta ledigt, det har liksom inte blivit av x) Alltid ute i sista minuten.

Nu blir det mat, hejs!

17.24

Det är inte mitt fel att han ignorerar dig..

Var till Emelie nyss, hon ville ha en film av mig :P Och så ville hon köpa en till cola x)
Nu ska jag se på film antar jag. Finns inget bättre att göra. Kom å hälsa på mig! :D

Söndag

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har ingen ork alls. Förkyldningen är värre idag. Funderar på om jag ska till skolan imorrn eller inte..

Igår kväll när jag kom tillbaka på sögård möttes jag av törstiga ettor, jag fick 3 cola burkar sålda hahaha! xD

Nu ska jag se på film eller nåt.

00.06

Det borde inte vara tillåtet att vara sjuk. Inte såhär sjuk. Jag är less på det. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

13.44

Vem är sjuk? JAG! Usch vad less jag är, och det är JSM till veckan, skitbra om jag är sjuk då! :( Idag ska jag inte göra ett skit, kolla på film på sin höjd.. Min mage kurrar och jag är hungrig, har varit det i ett par timmar, maten är framme om typ 1 timme så jag får vänta.

Jag är förkyld och så har jag taggtråd i halsen, minst sagt. Usch vad jag klagar.

Nu ska jag kurera mig riktigt!

Fredag

Slutade halv 2 idag. Har nyss varit på Corner å dragit en kebabtallrik med Elin :) Nu ska ja duscha, sen ska jag hem till Elin och fixa lite. Får se sen vad kvällen bjuder på, kan bli riktigt trevligt :)

Hejs!

20.40

Kom nästan nyss från skjutbanan. Idag gick det bra, känns så jävla gött att kunna skjuta skott som känns bra och som sitter i mitten!

Det finns verkligen inget vettigt att skriva om, imorrn är det helg ialf :D

Hejs!

Torsdag

Vad fort det går när man har roligt ;)

Programdagen idag var helt okej faktiskt :) Lite lekar å sånt :P Och filmen vi såg var extra mycket sorglig idag, stackare! :(

Har nyss kommit från Rotnäset, blev en runda där, idag gick det lätt att springa :)


Dusch nu, skjuta sen!

19.42

Nu har jag haft teori.

Jag har 5 uppgifter att göra. 5 uppgifter som kommer att ta en evighet att göra. Jag har 3 veckor på mig.
Det som ska göras är:

Målsättning
Årsplanering
Träningsfilosofi
Handlingsplan
Krav och kapacitets analys


Ska börja lite nu. Vad roligt jag kommer att ha.

Onsdag

Det är tråkigt att blogga. Och det är tråkigt att sitta å vänta. Och att springa.

Nån jävel laddar ner, det går inte att vara ute på internet utan att det laggggggar sönder.
Nu ska ja strii i telefon, sen ska ja pissa sen ska jag på teori i skjuthallen.

Hejs!

23.32

HAHA! Jag har blivit ofrivilligt duschad i ISKALLT vatten ikväll xD Och alla ettorna och några tvåor och treor, kul var det :D



Haha! Godnatt

Tisdag

Nyss hemkommen från skjutbanan, det var bara jag som tränade korthåll.. Så Micke stannade där med mig å hjälpte mig lite. Vi ändrade på min skjutställning fram och tillbaka, det slutade med att vi ändrade tillbaka allt, det funkade inte alls! Jag får nog leva med att jag ligger väldigt högt.

Nu ska jag byta om, ska till Rotnäset och springa.
Sen ikväll ska jag till Elin en sväng ;P

Hejs!

RSS 2.0